Baby32 parašė:
nu viskas prisidziaugiau....kraujuoju..
O vargeli...nesinervuokit labai. Sėkmingo kito ciklo! 🎈
Baby32 parašė:
O vargeli...nesinervuokit labai. Sėkmingo kito ciklo! 🎈
Lelius2020 parašė:
ar patikimi ov testai?
As visada darau ov testus zalios pakuotes, rodo gerai man.
Sveikos. Zinau, kad nelabai gal etiska guostis, bet nutiko kaip nutiko... pradejom planuoti (pirmas ciklas) ir mano vyrui nustate laimo liga ( vasara erke isisiurbe). Manau reikia stabdyti planavima, kol nepasveiks. Ir kamuoja mintys, kad ta liga gali neigiamai paveikti jo spermiukus. Gal kuri esat su tuo susidurusi, kai partneris serga laimo liga ir planuojat vaikucius? :/
Baby32 parašė:
laikykitės
melisalisa parašė:
Man nereikėjo ryžto, kavos gerdavau kasdien ir daug, bet kai sužinojau kad laukiuosi, mečiau visas kavas ir vaistus be jokių savęs įtikinėjimų, nes vaikas tapo prio…
Smagu pastojus žinoma vartojame tik tai kas geriausia vaikučiui
Ten buvo kalba apie kavos mažinimą prieš pastojant
ŠventaPagunda parašė:
Sveikos. Zinau, kad nelabai gal etiska guostis, bet nutiko kaip nutiko... pradejom planuoti (pirmas ciklas) ir mano vyrui nustate laimo liga ( vasara erke isisiurbe…
Kol kas susilaikykit, bet labiau gal ne dėl pačios laimo ligos, o dėl vartojamų stiprių antibiotikų, jei paskyrė žinoma.
Bet gal kuri susidūrus geriau pakomentuos
Spurgeliss parašė:
Kol kas susilaikykit, bet labiau gal ne dėl pačios laimo ligos, o dėl vartojamų stiprių antibiotikų, jei paskyrė žinoma.
Tai va, nusprendem susilaikyti, bet vaisingos dienos buvo iki kol pradejo gerti antibiotikus. Bet faktas, kad kol vartoja antibiotikus, neplanuosime. Ieskau info internere kiek ta liga gali paveikti vyro turta, bet nerandu :/
ŠventaPagunda parašė:
Tai va, nusprendem susilaikyti, bet vaisingos dienos buvo iki kol pradejo gerti antibiotikus. Bet faktas, kad kol vartoja antibiotikus, neplanuosime. Ieskau info in…
Bandele parašė:
As visada darau ov testus zalios pakuotes, rodo gerai man.
Tikiuosi man ir rodys gerai😊