Sweet parašė:
Priežasčių gali būti daug
Ačiū, labai naudingas atsakymas
Sweet parašė:
Priežasčių gali būti daug
Ačiū, labai naudingas atsakymas
giedrulisimo parašė:
O prie kokių Hcg skaičių jau laikote, kad nėštumas?
Kad ne biocheminis?
Nu kaip man aiškino ginekologe ir ne viena,kad nėštumas skaitomas nuo šimto ir daugiau.
Šnarpšt parašė:
Ačiū, labai naudingas atsakymas![]()
Prašom, internetas visa galis, galima daug info naudingos rasti nepatingėjus
Amarila parašė:
Taip! Skaidrios ir tįsta slidžiai. Jei tarp pirštų dviejų paimtum net galėtumėt ištempti 1-2cm.
Per ta nelemta pienlige dingo 'vaisingos' gleives. Tai pradejau gerti nakvisas po 2000mg i diena. Patvirtinsiu arba paneigsiu mita, kad jos padeda 🤔
Bellaaaa parašė:
Labas rytas, mergaites. Siandien mm diena tai puoliau darytis testa, sakykit ar visai man kuku jau ar kazka tik bandau pamatyt 🙄🙄
Matau kazka, linkiu rysketi🤗
Sweet parašė:
Nu kaip man aiškino ginekologe ir ne viena,kad nėštumas skaitomas nuo šimto ir daugiau.
Tai priklauso nuo ginekologo nuomonės. Oficialių skaičių nėra.
Man ir su 500 laikė biocheminį.
Sweet parašė:
Prašom, internetas visa galis, galima daug info naudingos rasti nepatingėjus![]()
Na, matot, kad aš skaičiau tą internetą, ir ten kaip viena pagrindinių priežasčių įvardijama nekokybiška gleivinė, kas net labai tiesiogiai siejasi su progesteronu. O va jūs teigiate, kad progesteronas su biocheminiais nėštumais jokio ryšio neturi, tai matyt kažką daugiau už internetus žinot, tik išduoti nenorit ;)
Ayta parašė:
Matau kazka, linkiu rysketi🤗
Labai labai tikiuosi taip ir bus, aciu! ❤️
Šnarpšt parašė:
Na, matot, kad aš skaičiau tą internetą, ir ten kaip viena pagrindinių priežasčių įvardijama nekokybiška gleivinė, kas net labai tiesiogiai siejasi su progesteronu.…
'Genetic abnormalities are the primary cause of biochemical pregnancy. Chromosomal abnormalities in the embryo prevent implantation and halt embryonic development.' 🤔
Egle28 parašė:
Merginos, truputi i tema del pienliges, kurios vartojot 'Fluconazole' tablete per burna.
Kiek pamenu, man po valymo flukonazolo skyrė, kad nuo antibiotikų neįsiveistų pienligė, tai liepė ją išgerti po antibiotikų kurso (penkias dienas vartojau). Nieko apie kraujavimą neminėjo, o po penkių dienų aš dar tikrai kraujavau, tai, vadinasi, kraujas netrukdo