Deiram parašė:
Bandykit su jautriausiu testu 10/miu, euro vaistinej yra benu žali tokie
Bandziau ir šį prieš pora dienu ir tuščias.. laukiu savo mm😭 bet keista kad taip ilgai nėra..
Deiram parašė:
Bandykit su jautriausiu testu 10/miu, euro vaistinej yra benu žali tokie
Bandziau ir šį prieš pora dienu ir tuščias.. laukiu savo mm😭 bet keista kad taip ilgai nėra..
charlee23 parašė:
nu su tokiu feritinu jum net leidziamo gali paskirti gydytoja. as geriau ferrograd c 335 kur atitinka 105mg elementines gelezies, tai man nuo 7 iki 23 pakele per 3 …
ačiū, kad dalinates ⭐️ aš panašiai mastau, eisiu už savaitės privačiai konsultacijai ir būtent ten, kur lašines stato tokiais atvejai, kad greičiau būtų, bet noriu dar ir iki tol bent truputį sau padėti. mano virškinimo sistema jautresnė, tai dėl to tos geriamos geležies dideliais kiekiais prisibijau 👀
šiaip, kaip ir jūs rašėt anksčiau, noriu susidelioti puzlę kiek įmanomą aiškesnę, kad galėčiau susitvarkyti viską, kas mano galioj, kad išvengt nelaimės.
Lauryyt_ parašė:
Gal atsimenat kiek kainavo pratekamumo tyrimas maždaug? Ar ilgai užtrunka? Jaučiu vistiek laisvos dienos reikėtu 😊
Bijau pameluoti, gal 130 Eur as dariausi northway. O procedūra tikrai greitai as pati buvau uzsiregistravusi vakarenpo darbo uztrukau max pusvalandį su laukimu prie kabineto užėjimo pasiruošimo ir t.t. Po procedūros ir kažkokio didelio diskomforto ar skausmo nebuvo, tik neturejau ikloto, bet ji davė vietoj nes truputi pakraujavo ir pata skystis salinosi.
charlee23 parašė:
nu su tokiu feritinu jum net leidziamo gali paskirti gydytoja. as geriau ferrograd c 335 kur atitinka 105mg elementines gelezies, tai man nuo 7 iki 23 pakele per 3 …
Nu bliamba, tai mano šeimos gydytoja pinda! Žinojo kad turiu bėdų su geležimi, dariausi dar praėjusiais metais feritino tyrimą- buvo 9.99 tai sakė čia viskas ok 🤦♀️
Sea_and_Sand parašė:
ačiū, kad dalinates ⭐️ aš panašiai mastau, eisiu už savaitės privačiai konsultacijai ir būtent ten, kur lašines stato tokiais atvejai, kad greičiau būtų, bet noriu …
tai ir mano jautrus zarnynas (gliutenas suede), tai as gerdavau gelezi pries miega, tai jokiu blogumu nebudavo, dar papildomai vit c butinai kad pasisavintu, ir isbraukiau visus maisto produktus kas trugdo savintis geleziai, sita googlej rasit kas trugo ir pan ir ka valgyt reik kad pasikelt. dar vit b12 patikrinkit nes susije viskas tai reik visus rodiklius pasikelti i optimalias, ne ant galiako kaip sakant o i virsutine puse ribose
duok dieve jusu gydytoja bus sukalbama ir pastatys laseline, nes po tokiu keliu soktels feritinas greiciau nei vien geriama, mano kai gydytoja kelmas tai jin net kritinius rodiklius matydama net geriamos neliepe gert, ir tik jau akis pradejus kabint kad jus ka antro persileidimo norit tada pasake kad jo reiketu pagert. vaistinej dave pacia didziausia doze kur parduoda be recepto, tik sake mygom gert, gaila lasines negavau..butu greiciau buve..
Bellaaaa parašė:
Sveikos, paneleees! Noriu begalo pasidziaugti su jumis! Mano sapnas issipilde ir vakarykstis vaiduokliukas buvo visgi visas teigiamas! Pasidariau kraujuka siandien …
sveikinimai!!
Bellaaaa parašė:
Sveikos, paneleees! Noriu begalo pasidziaugti su jumis! Mano sapnas issipilde ir vakarykstis vaiduokliukas buvo visgi visas teigiamas! Pasidariau kraujuka siandien …
Sveikinu! ❤️
Bellaaaa parašė:
Sveikinimai didziausi, siusk uzkrata mums!!!