Slapukėė parašė:
Buvau rašiusi kad persileidau... Pasirodo ne... 😢 Pektadieni užėjo belenkokio stiprumo skausmai išvažiavau į priėmimą pažiūrėjo echoskopą ir pasakė kad nevietoj pas…
Užuojauta..
Slapukėė parašė:
Buvau rašiusi kad persileidau... Pasirodo ne... 😢 Pektadieni užėjo belenkokio stiprumo skausmai išvažiavau į priėmimą pažiūrėjo echoskopą ir pasakė kad nevietoj pas…
Užuojauta..
Betelgeize parašė:
Matau ir as abiejuose 😳😊
Net siurpas per kuna eina. Kaip islaukti. Jei cia neigiamas tai jau geriau mm greiciau pareitu. Nemesdavo man tokiu. Aiskiai budavo neigiami visada
Lauryyt_ parašė:
Sveikos merginos 😊 jau gal šnekėta nemažai, bet ar verti dėmesio šie vitaminai? Arba gal jūs galėtumėte rekomenduoti kažką? 😊
Geriau ir tokius vitaminus ir kitokius, nei vieni nepadejo. Kai pastojau tuo metu aplamai vitaminu negeriau 🤷🏽♀️
Lauryyt_ parašė:
Sveikos merginos 😊 jau gal šnekėta nemažai, bet ar verti dėmesio šie vitaminai? Arba gal jūs galėtumėte rekomenduoti kažką? 😊
Aš gėriau, bet dabar pasidariau tyrimą ir b12 normas stipriai viršyju. Tai manau prieš geriant kompleksą verta pasitikrinti
Lauryyt_ parašė:
Perka moterys situos. Mane, asmeniskai, tragiskai pykino ir mete i sonus nuo ju. Manau, kad paprastos folio rugsties pilnai uztenka, jeigu daugiau jums nieko netruksta.
Kiškučiai parašė:
Kalbant apie vitaminus.. Prieš 5metus kai laukiausi genetike sake rekomenduotina pradedant planuot bent kelis men gert folio rugsti ir aisku pastojus kelis men, gal…
Tas pats. Minimum 3 menesiai pries bandant pastoti gerti foli tiek moteriai, tiek vyrui.
Egle28 parašė:
Perka moterys situos. Mane, asmeniskai, tragiskai pykino ir mete i sonus nuo ju. Manau, kad paprastos folio rugsties pilnai uztenka, jeigu daugiau jums nieko netruk…
Va va. Ir mane nuo ju pykino siaubingai. Gal todel kad daug vitaminu ir nemazom dozem
Egle28 parašė:
Perka moterys situos. Mane, asmeniskai, tragiskai pykino ir mete i sonus nuo ju. Manau, kad paprastos folio rugsties pilnai uztenka, jeigu daugiau jums nieko netruk…
Na manau būtų tikslingiausia pasidaryti tyrimus ko trūksta 🙄 na tada dabar tiesiog cycle balance gersiu ir galvoju gal papildomai tik vitaminą D pagerti ? 😊 Kokia jūsų nuomonė apie vitaminą D? 😊