Panelytė@ parašė:
Labai daug kartu nusiviliau savimi,todel turiu kantrybe ,lauksiu iki antradienio kokio jei neateis;) nes su pirmu vaiku jokiu pojuciu nebuvo tik mm dingimas;).. vid…
O kada jum nusimato menesines? Antradieni?
Panelytė@ parašė:
Labai daug kartu nusiviliau savimi,todel turiu kantrybe ,lauksiu iki antradienio kokio jei neateis;) nes su pirmu vaiku jokiu pojuciu nebuvo tik mm dingimas;).. vid…
ReiNmo parašė:
Aš vis pamatau kai kas testukų įkelia ir pati noriu eit darytis, nors dar visa savaitė prieš akis 😶 kam dar tokie jausmai kankina 🤗
Man tas pats 🙈😃 db jau begciau darytis🙈
Kornel parašė:
Vakar turejo buti bet kartais megsta paklysti 2-3dienas del to ir rasiau jog antradieni bandysiu testuotis jei neateis
Na taip, jei zinot savo organizma, tai galima ir palaukt :). Man turi ateiti menesines antradieni arba treciadieni, turiu du testukus, tai, nezinau, ar lauksiu treciadienio ar koki pirmadieni pasidaryt 🤔☺️ Su pirmu nestumu likus keturiom dienom dariausi, tai nieko nerode,o menesiniu diena tokia blankoka juostele pasirode.
Kornel parašė:
Na taip, jei zinot savo organizma, tai galima ir palaukt :). Man turi ateiti menesines antradieni arba treciadieni, turiu du testukus, tai, nezinau, ar lauksiu trec…
Bus labai idomu sulaukti iš jūsų žinių:)🤭💐
Gossip girl parašė:
Ir man taip pat😃 labai sunku islaukt, juolab kai planuoju.Skaiciuoji vaisingas dienas ir panasiai, Tada jau ir lauki nezmoniskai kada tam teste bent kazka izvelgsi🙈…
Su tais testavimaisis tai kažkaip manau, kad merginos, kurios, dar trumpą laiką planuoja mėnesį du ar tris tai ir yra dar labai uzsidege ir testuojasi nors dar gerokai per anksti dažniausiai būna. Aš per savo planavimo laikotarpį esu gal tik kokius 3 ar 4 NT pasidariusi.. Ir tai nereiškia, kad mažiau noriu ar mažiau nekantrauju ir laukiu, tiesiog bandau racionaliai galvoti, su laiku kuo ilgiau planuoji tuo labiau mažėja ta manija darytis testus.. Aš pati niekada nesu, net vaiduokliuko mačiusi, tai kartais taip baltai pavydu stebėti, tas, kurioms taip greit pasiseka.. Bet tikiu, kad kažkada ateis ta laimė visoms, anksčiau ar vėliau, tad sėkmės ir kantrybės visoms.
VilLtinga parašė:
Su tais testavimaisis tai kažkaip manau, kad merginos, kurios, dar trumpą laiką planuoja mėnesį du ar tris tai ir yra dar labai uzsidege ir testuojasi nors dar gero…
Gal but, jus teisi.
Pavyks ir jums pavyks visoms anksciau ar veliau.Kantrybes as neturiu, nors suprantu, kad tas testas per anksti nieko nerodys.. palaukti geriau.Tik laikas parodys.O man vaiduokliavo du menesius tik neaisku ka rode kogero pieno riebuma 😃
Rut1992 parašė:
Paskaicius Supratau, kad ne viena as bandysiu greit pastoti vel po nesivystancio:/
As irgi po nelaimes. Ir bandysiu nedelsiant, jau 39 man. Laikas ne mano sajungininkas. O ir siaip abu su vyru labai norim savo Pupuliuko. Tai linkiu jums kuo greiciau ir sekmingai sulaukt pilvuziuko
Similete parašė:
Na mergaites neistveriau. Mano vyras soke 😀😀 as irgi lengvam soke nesuprangu kas vyksta. Tikiuosi viskas bus gerai, tenka cia liudnu istoriju pasiskaityti 🙈 Siunciu…
Ooo sveikinu! 🤗💐 Jus cia anksciau laiko pasidare?