Denna parašė:
Laikau kumščius už tave ir žirniuką❤
Aciu Denna ir uz tave labai laikai kumstukus kad kaledini stebukliuka pagautum
Denna parašė:
Laikau kumščius už tave ir žirniuką❤
Aciu Denna ir uz tave labai laikai kumstukus kad kaledini stebukliuka pagautum
Bandele parašė:
Labas, sianakt sapnavau, kad man atlieka skana nestumo pradzioj (uk daro 10-12sav) ir sako mergytes laukiates. Apsiverkiau ten ir sakau ar jus tuo tikra, nes as tur…
Kaip grazu tai cia gal zenklas?
Bandele parašė:
Labas, sianakt sapnavau, kad man atlieka skana nestumo pradzioj (uk daro 10-12sav) ir sako mergytes laukiates. Apsiverkiau ten ir sakau ar jus tuo tikra, nes as tur…
Na aš šį ciklą po mm sapnavau ryškius du brūkšnelius ir daugiau nei po savaitės juos pamačiau ir realybėj, tad to linkiu ir jums
Bandele parašė:
Linkiu kad sapnas issipildytu.
O as sekmadieni zuvys sapnavau
Sveikos, na kagi šnd mm diena. O mano vaiduokliukas po biški ryškėja ❤🙏🥰
visoms linkiu patirti laimę ir gauti kalėdini stebukla 🎁🎄😇 svarbiausia tikėkit, nes ir aš visus metus tikėjau, nenuleidau rankų, žinoma buvo daug nusivylimo pamačius baltus nt, bet visada žinojau kad ankščiau ar vėliau tas stebuklas ateis.. ir jis atėjo, ne greit, bet atėjo atnešdamas laimes ašaras 🥰🥳 tikiu kad ši kart bus viskas gerai ❤
Nerandu rugpjutinuku uždaros grupes 🙈 gal kas jau joje yra ir galėtu nuoroda imest?
Ponia B. parašė:
Sveikos, na kagi šnd mm diena. O mano vaiduokliukas po biški ryškėja ❤🙏🥰
Nerodo ir man rugpjutinuku grupes, bet kiek skaiciau gossip girl kure grupe, bet jos nerodo. Sveikinu!!!❤️😍🥰