Inat parašė:
O jeigu kaklelis zemai, tai tada ne uz ilgo menesines?
Jei kaklelis zemai, prasiveres truputi, tada jau mmm ne uz kalnu
Inat parašė:
O jeigu kaklelis zemai, tai tada ne uz ilgo menesines?
Jei kaklelis zemai, prasiveres truputi, tada jau mmm ne uz kalnu
Ariele20 parašė:
Sveikos. Spalio 14d persileidau, pas daltares buvau dvi skirtingas, abi patvirtino, kad viskas issivale, pazejo kiausides, gimda, abi pasake, kad neturi priekaistu …
Po persileidimo reikia visada pasidaryti Hcg, kad įsitikinti, kad tikrai viskas išsivalė / baigėsi. Echo dar ne viskas...
Gali būti senas Hcg, gali būti ir naujas nėštumas...
Be to, gydytoja dar nieko nematys prie tokio Hcg ir testų ryškumo.
Varliuke8 parašė:
As tai nesuprantu kas man atsitiko, visiskai jokiu pozymiu kad tuoj prasides menesines, nestumo testas neigiamas. Veluoja 4 dienas. Bet man visada pradeda skaudeti …
Atrodo mano situacija aprašėt. Viskas identiška Testai neigiami, tai laukiu naujo ciklo, o šiaip niekada nevėluodavo mm. Amuniciją jau paruošta, ov testus liko uzsakyt
Ariele20 parašė:
Sveikos. Spalio 14d persileidau, pas daltares buvau dvi skirtingas, abi patvirtino, kad viskas issivale, pazejo kiausides, gimda, abi pasake, kad neturi priekaistu …
Po persileidimo nesidarėte testų?
Aš valymą turėjau lapkričio 6, tai po to vis pasidarydavau testą, kad matyčiau, kas per situacija.. blanko blanko, kol galiausiai išvis liko baltutėlis tai maždaug per dvi savaites hcg išnyko.. dabar bent galiu būti rami, kad jei pamatysiu teigiamą, tai jau tikrai bus naujas nėštumas
o jums, jei testų ar kraujo tyrimų nesidarėte, belieka kartoti testą po poros dienų ir stebėti, ryškėja ar blunka
Imelda parašė:
Po persileidimo nesidarėte testų?
Aš valymą turėjau lapkričio 6, tai po to vis pasidarydavau testą, kad matyčiau, ka…
Nesidariau nei karto nt, tam ir einu pas gydytojus, kad apziuretu is visu pusiu ir istirtu. Jei vienas medikas 6d, o kitas po 9d. po persileidimo patvirtino, kad gimda visiskai svari, bendras kraujo tyrimas geras ir paleidzia namo liepdami po pirmu mm darytis tam tikrus tyrimus, o iki tol nieko, tai as butent taip ir elgiuosi kaip bebutu 6sav po persileidimo, kuris buvo mazas (5sav, hcg 2d iki persileidimo 208 tebuvo), tai nelabai aisku kaip reiketu pasielgti. Po pirmo persileidimo mm atejo lygiai po menesio (7+4 3d iki persileidimo hcg krites iki 781).
kristina90 parašė:
18 ir 19cd daret testus? Tai kada jums ov buvo? Labai tamsios foto, nieko nesimato
Na aš matau visuose vaiduoklius paskutinėje tai pat matau. 😍
Na tai merginos toms kurios rytoj turi būti mm ar jau testavotės? Jei teigiami tai sveikinimai 😍🥰 na o aš laukiu mm pasitikrinau vakar ir baltas... 😒 nors tempe kart nuo karto pilvo apačia speneliai skaudus ant valgymo potraukis labai didelis ypač ant saldumynų dar niekad nesu tiek daug valgius kaip per šia savaite. Saldumynai su mandarinais visa diena valgau ir vis noriu. Na bet čia tikriausiai jau pati užsikabinau ant jų. 🤭🤷♀️
Mergelė parašė:
Na tai merginos toms kurios rytoj turi būti mm ar jau testavotės? Jei teigiami tai sveikinimai 😍🥰 na o aš laukiu mm pasitikrinau vakar ir baltas... 😒 nors tempe kar…
Man tas pats, sia savaite valgau be sustojimo, tik man mm turi ateiti 30d. Bet siandien testavausi, tai visiskai baltas ....