2020.11.25 15:32 (prieš 1 mėn.)
charlee23 parašė:
na turbut to ilgesnio tarpo pries ta pagrindini piko metu reikalinga nd geriau nedaryti, kad butu geresne kokybe tu spermiuku, nes jei gaunas ilgesnis tarpas nei 5 …
Aha, kažkas čia neseniai dėjo Akušerės Marijos postą, kad spermiukai užsistovi ir tarpai negerai. Ir aš tada primečiau, kad pas mus darbo dienom sekso nebūna dažniausiai, tai reiškia pirmas myliukas savaitgalį (o man, tarkim, praeitą ciklą ovuliacija buvo šeštadieniį-sekmadienį) būna su gan padususiais spermiukais... Ir kiek mano pačios patirtis rodo, visi pastojimai būdavo po tokių intensyvesnių myliuko savaičių.
Medy parašė:
As tai nesuprantu savo BKT, uzvakar buvo 37, vakar 36, siandien vel 37... ar ir jums taip sokineja?
Taip šokinėjo, kol burnoje matavau. Makštyje nešokinėja taip.
Dani as parašė:
Neturiu, bet man ginekologe buvo net israsius kt. kai rado ta cista ir tikrai pavartojus savaite po savaites atejo mm ir pasitikrinus cista pati sprogo ir issivale …
Nope. Mm skirtingai grįžta priklausomai nuo daug dalykų, kurių vienas - maitinimo intensyvumas. Man maitinant su dukra mm grįžo tik po pusantrų metų, bet dukra baisingai daug žindė, su sūnumi - po 10 mėn. Periodiškai lankiausi pas ginę, viskas buvo gerai, tieisog tikrai dar hormonai veikė taip dėl žindymo. Nėra jokio nustatyto laiko tarpo, kada turi grįžti mm maitinant.