Spalinukas parašė:
Tth kaip ir gerai, sako iki 2,50 gerai. Tačiau daug endokrinologų teigia, kad pastojimui tobuliausia tth iki 1-1,50.
Ne man šiandien aiškiai pasakė iki 2.5nestumo metu norma o paprastu metu iki 4.5
Spalinukas parašė:
Tth kaip ir gerai, sako iki 2,50 gerai. Tačiau daug endokrinologų teigia, kad pastojimui tobuliausia tth iki 1-1,50.
Ne man šiandien aiškiai pasakė iki 2.5nestumo metu norma o paprastu metu iki 4.5
Imelda parašė:
Vakarykštis Jūsų testas dar buvo neigiamas.. va šiandien jau tikrai labai teigiamas![]()
Man taip pat buvo valymas(nesivystantis) bet jau 2ciklą bandom po jo. Darbuojamės ir laikom 🤞🏻 Kad pasisektų po 2sav pamatyt || 🥰
Ramunele1213 parašė:
nestumo metu teisingai sakot normos biski pasikeicia, bet siekant nestumo geriau mazesnis tth, kaip ir minejo 1-1.5 idealiausia. jei sutrikimu nera ir visi kiti rodikliai nera nukrype nei i viena puse tuomet ir daryt nieko nereik
Stebuklinga parašė:
Beveik vienu metu O gaudompagal ka sprendziate, kad galejo vakar vykti?
laikom spygas uz 2021 rugpjutinukus
![]()
Žiūriu mes čia 3-iese visos Ov gaudom šiom dienom. Taip man noris vasarinuko 🤰🏼 Sakiau šį mėnesį be mm dienos net nežiūrėsiu į nt spintelę 🤣 o kaip bus nežinau, baisiai nekantri esu 🙈
Stebuklinga parašė:
Beveik vienu metu O gaudompagal ka sprendziate, kad galejo vakar vykti?
laikom spygas uz 2021 rugpjutinukus
![]()
Pagal pojūčius ir ov testus.. na bet jie irgi negarantuoja, kad tikrai įvyko, tai dėl to tik spėjimu ir išlieka testus darausi, kad bent kiek aiškiau būtų, kada čia ko laukt
nesinorėtų, kad mm parsibelstų visiškai netikėtai
tai dabar va jau turiu šiokį tokį aiškumą, kad maždaug po dviejų savaičių bus arba nebus
Deiram parašė:
Man taip pat buvo valymas(nesivystantis) bet jau 2ciklą bandom po jo. Darbuojamės ir laikom 🤞🏻 Kad pasisektų po 2sav pamatyt || 🥰
Ir man buvo nesivystantis mes dabar taip labai jau stipriai neplanuojam, tiesiog nesisaugom ir tiek, o ir tų vadinamų "namų darbų" nedarom, tiesiog viskas natūraliai ir pagal poreikį
tai ir žiūrėsim, ar čia kas bus užkibę, ar dar ne dabar
Deiram parašė:
Žiūriu mes čia 3-iese visos Ov gaudom šiom dienom. Taip man noris vasarinuko 🤰🏼 Sakiau šį mėnesį be mm dienos net nežiūrėsiu į nt spintelę 🤣 o kaip bus nežinau, bai…
Oj, aš net tokių iliuzijų neturiu, kad išlauksiu mm dienos faktas, kad nuo kokios 10dpo pradėsiu gadint testus
Ramunele1213 parašė:
Tai aš beveik tą patį parašiau pas mane pačią pastojus buvo 2,50.
Iš savo patirties asmeninės ir iš čia rašančių apie savo patirtis pas endokrinologus, galima padaryti išvadą kad tth pastojimui gerai iki 2,50, bet tobulu atveju iki 1,50.
Pėdos širdyje parašė:
Sveikos, paskaitau jusu pasibarimus, padvejoju ar rasyti, bet... kas man atsakys ir nuramins jei ne jus 😉 as drasi juk 🙈 zodziu vis dar laukiu savo mm kurios veluoj…
Nebijokit 😄 as jusu vietoje pasitarciau su gyd. Gal nieko tokio o gal ka patars.
Vaistu negeret jokiu? Nieko neiprasto si cikla nebuvo?
Deiram parašė:
Žiūriu mes čia 3-iese visos Ov gaudom šiom dienom. Taip man noris vasarinuko 🤰🏼 Sakiau šį mėnesį be mm dienos net nežiūrėsiu į nt spintelę 🤣 o kaip bus nežinau, bai…
Mes irgi gaudom šiom dienom, pagal kalendorių šiandien buvo, maudimą lengvą jaučiau jau vakar vakare, tai veiksmo turėjom ir vakar ir šiandien, tikiuos pavyks kas 😇😇😇
jub3 parašė:
Nebijokit 😄 as jusu vietoje pasitarciau su gyd. Gal nieko tokio o gal ka patars.
Aciu visoms uz patarimus, antras ciklas isiderines, siaip tai lyg nieko neiprasto neivyko, nei vaistai/vitaminai keisti, nei streso , nu bet kazkur mm pasiklydo. Mano gine mokama tai konsultacijos telefonu neteikia, reiks registruotis i izoliacijos pabaiga, jei nepramus, keistai, bet laukiu as jau belenkaip