MazaN_ė parašė:
Nepergyvenk, tikrai dar yra vilties. 🙏🏼 Ir aš tokiam pačiam laukime eau. Sakiau dabar iki 30 d. Nedarysiu testu, kad nesinervuoti bereikalo. ☺️ Nes iki tol dariausi…
Noreciau palinketi mums abiems nesulaukti tu nelemtu mm....
MazaN_ė parašė:
Nepergyvenk, tikrai dar yra vilties. 🙏🏼 Ir aš tokiam pačiam laukime eau. Sakiau dabar iki 30 d. Nedarysiu testu, kad nesinervuoti bereikalo. ☺️ Nes iki tol dariausi…
LaimingaMamytee parašė:
Tikrinkit krūtinę, prieš mm ir pastojus visada sujautreja krūtinę. O pastojus sujautreja, ir skaudus speneliai.
Nebutinai, man pries mm skaudesni speneliai buna. Visoms skirtingai😉
Vetgirl parašė:
Sveikosnuotrauka nelabai ryski, taciau kaip manot, ar paskutini jau galima laikyt i teigiama puse ovuliacijos testai cia=)
Panasu i teigiama🤔
Medy parašė:
❤️ Ir aš linkiu to paties
..Serena.. parašė:
Bkt reikia matuoti ryte tik prabudus makstyje, jei matuojat diena, ji yra netiksli
Aš su pirmu vaikų taip ir matavausi ryte. Šitą žinau.
Bandele parašė:
Nebutinai, man pries mm skaudesni speneliai buna. Visoms skirtingai😉
Man si ir skaudus speneliai, tai paziuresiu ar sulauksiu mmm ar ne
Westa parašė:
Mergaites, pvz, jei ov ivyko vakar, ar sian myliukas pagelbetu ka? Kaip manot? 🤔🤔🤔
jei tikslei zinai kad ov buvo vakar, tai visi kartai iki to buvo esminiai ir nebutinai vakarykstis buvo butinas o daugiau uzvakarykstis..
o siandien jau bent as nelb matau prasmes, tad nebent jei psichologiskai jausies del to geriau, bet daryciau tik del malonumo
Westa parašė:
Mergaites, pvz, jei ov ivyko vakar, ar sian myliukas pagelbetu ka? Kaip manot? 🤔🤔🤔
Bent jau nepakenks🙂 ir su ta ov tai jeigu testu pagalba nustatoma, tai gali buti paklaida, taip, kad geriau myletis vaisinga savaite bent kas 2 dienas. Man yra nesutape ov testai su echoskopu ir gyd. sake nepasitiketi jais 100 proc.
Westa parašė:
Pagal rekomendacijas tai pagelbetu, svarbiausia 2-3 dienos iki ir diena po bent jau mes taip dareme.. kiausineli gaima apvaistinti per 12-48 val
bet jei vyko myliukai iki ov tai didele tikimybe kad jau turejo uzkibti, jei buvo "armija" nukeliavusi ir lauke :)))