..Serena.. parašė:
Sveikinu pamaciusas II😍 ir klausimas butent jums, gal tikrinot kakleli, kokia padetis pastojus jo yra? Nes as nerandu info internete🤔
Jei neklystu pastojus gimdos kaklelis buna aukštai 😌
..Serena.. parašė:
Sveikinu pamaciusas II😍 ir klausimas butent jums, gal tikrinot kakleli, kokia padetis pastojus jo yra? Nes as nerandu info internete🤔
Sveikos situacija tokia, kad mėnesinės paskutinį kartą buvo spalio 24d, jau keletą savaičių jaučiuosi pavargusi labai, netgi esu pramiegojus darbą ko nėra gyvenine buvę 😄 skaudą krūtinę, valgau tikrai daug mažiau, sumažėjo apetitas, kartais pamaudžia pilvo apačią, taip pat gerą savaitę pykino. Kiek dariausi nt visi neigiami.. gal kas nors susidūrę su panašia situacija?
Usne123 parašė:
o as nesuprantu, kas yra aukstai, kas zemai, kas norma 🙈 kaip ten uzciuopti 🙄
Lau32 parašė:
o as nesuprantu, kas yra aukstai, kas zemai, kas norma 🙈 kaip ten uzciuopti 🙄
Reikia nuolat tikrinti ir stebėti, kaip pas jus atrodo "žemai" ir kaip - "aukštai". Vieną kartą pasitikrinusi nieko nesuprasit, čia visiškai įgūdžiais ir savo kūno pažinimu pagrįstas reikalas.
DKačk parašė:
Sveikossituacija tokia, kad mėnesinės paskutinį kartą buvo spalio 24d, jau keletą savaičių jaučiuosi pavargusi labai, netgi esu pramiegojus darbą ko nėra gyveni…
man tas pats sirgau spalio 27 d ..db jau 3 diena kaip veluoja o testai neigiami🤷🏻♀️
Baby32 parašė:
man tas patssirgau spalio 27 d ..db jau 3 diena kaip veluoja o testai neigiami🤷🏻♀️
O gal dar nerodo mums tiesiog?
DKačk parašė:
O gal dar nerodo mums tiesiog?
as galvoju kad man si men ovuliacija velokai ivyko..22-23 diena tik.kai turejo buti 11-12..nes tom dienom pute pilva baisiai.maude visa ..ir kaip tik myliukus turejau tom dienom..tai nzn..jei velai ivyko ovuliacija ir uzkibo tai gal dar ir nerodo..net nzn ka galvot ...noreciau kad taip butu😂🙈nors man visa sav mete paprasti testai vaiduoklius..o va sian nusipirkau ta elektronini clear blue..kur rodo ir savaites ir tuscias ..🙄tai net nzn ka galvot testo teigiamo negaunu..gal siaip sustreikavo kazkas , nors man ir BKT laikos 37.5 pakilus matuoju vakare 🙄
Baby32 parašė:
as galvoju kad man si men ovuliacija velokai ivyko..22-23 diena tik.kai turejo buti 11-12..nes tom dienom pute pilva baisiai.maude visa ..ir kaip tik myliukus turej…
Bkt matuoti reikia tik ryte, vakare bkt visada buna aukstesne, netiksli