diana80 parašė:
Sveikos merginos.senai berasiau i se tema,bet visada paskaitau jusu istorijas ir labai dziaugiuosi uz tas kurios sulauke tu || isvajotu bruksniukupati esu po ke…
O siaubeli ir vel netekot😔 laikykites🎈
diana80 parašė:
Sveikos merginos.senai berasiau i se tema,bet visada paskaitau jusu istorijas ir labai dziaugiuosi uz tas kurios sulauke tu || isvajotu bruksniukupati esu po ke…
diana80 parašė:
Chlamidijos daromos iš tepinėlio. Bet dar yra ir kitų lpl, kurias galima ir iš kraujo tirti. Ypač aktualu dėl vyro.
Littlebird parašė:
Chlamidijos daromos iš tepinėlio. Bet dar yra ir kitų lpl, kurias galima ir iš kraujo tirti. Ypač aktualu dėl vyro.
O tai kuris tyrimas geresnis tepenelio ar kraujo?bet jai ja randa tai gyditis turi abu partneriai kiek suprantu.tai gal ir jie tyre man is kraujo ir nieko nerado delto ir nesake o as nepaklausiau🤷♀️Ir svarstau gal pasidaryti man ta tyrima pakartotinai?
Ciagyvenameile parašė:
Kaip ir minejo merginos, menesiniu velavimas dar nereiskia nestumo. Ir kam jus ta 6 sav. pilvuka uzsidejote, jei testai neigiami, o hcg nedarytas...
Nesuprantu ir aš tokių dalykų 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
ievyte221 parašė:
Sveikos merginos! Siandien 10DPO, antradieni numatomos mm🤭🤭🥰🥰🥰
Sveikinuuu 😍😍😍
diana80 parašė:
Sveikos merginos.senai berasiau i se tema,bet visada paskaitau jusu istorijas ir labai dziaugiuosi uz tas kurios sulauke tu || isvajotu bruksniuku :
Labai užjaučiu dėl tiek daug netekčių❤️❤️❤️ Linkiu išsiaiškinti kas ir kaip ❤️
Labas rytas, mergaitės!!! 🥰 Kokį sapną šiandien sapnavau!!!! 😍 Prabudus dar gulėjau ir mėgavausi kaip gera 😍 Žodžiu sapnavau, kad laikau berniuką ant rankų, tokį gražų, tokį mielą, garbanotais plaukiukais, tik šviesiais 😄 Keista- mes su vyru abu tamsūs 😄 Ir po to žodžiu sapnuoju, kad turiu testą rankose ir matau vaiduokliuką 🥰🥰🥰 Nu tooooks gražus sapniukas buvo, eina sau 😄
Bandele parašė:
Nu bandom laikytis ir turim vilties,kad gal visdelto pavyks sulaukti to stebuklo.
IšNaujo parašė:
Nesuprantu ir aš tokių dalykų 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
As siandien vaikiskus batukus rinkausi. Kazkokia moteris daug primezgus buvo, emiau negailedama ir dar radau ciulptuku. Mama salia stovejo ir nesuprato kam man ju, o as netycia tase numeciau ir pabiro kruva nt teigiamu 🙈 pazejau reiksmes aisku. Batukai - berniukas, ciulptukas - gyvybingas, sveikas vaikas, o mama - didelis seimos ivykis 😁 as aisku laukiuosi, bet dar niekas nezino apart manes, tai taip baisu atrode sapne, kad mama suzinojo 😂
O mano sapnai tai neduok tu D.... Sapnavau kad prijungiu toki dideli aparata raudona ir kad ten typo reikia projungti ta vib....... Ir as jungiau, sujunginejau, bet nespejau iki galo surinkt ir pasinaudot. Atsikeliau tai zvengiau, is kur galvoj tokie istvirkavimai....
Gal kad nakti paselom tai del to, izoliacija visgi... Gal uzkibs netycia
Krasula parašė:
O mano sapnai tai neduok tu D.... Sapnavau kad prijungiu toki dideli aparata raudona ir kad ten typo reikia projungti ta vib....... Ir as jungiau, sujunginejau, bet…
Eina sau 🤣🤣🤣 Griūk negyvas 🤣🤣🤣 Taip prajuokino 🤣🤣🤣
Krasula parašė:
O mano sapnai tai neduok tu D.... Sapnavau kad prijungiu toki dideli aparata raudona ir kad ten typo reikia projungti ta vib....... Ir as jungiau, sujunginejau, bet…
As paskutiniu metu irgi labai daug sapnuoju. Dvi naktis sapnavau klasioka savo kazkodel, nei galvojau apie ji, nei ka.. o paskutinis sapnas buvo, kad su dukryte maudomes kazkokiam tvenkiny, kuriame pilna braskiu ir jas valgom... keistai 🤷🏻♀️
Stebuklinga parašė:
As paskutiniu metu irgi labai daug sapnuoju. Dvi naktis sapnavau klasioka savo kazkodel, nei galvojau apie ji, nei ka.. o paskutinis sapnas buvo, kad su dukryte mau…
Oj tie klasiokai... Daznai kam prisisapnuoja. Ir man kartais buna. Bet pagrinde sapnuoju vyra savo pastoviai, tai net juokais sakau jam, kad atsibodo ir realybej tu, ir sapnuos net.. Kazkokia istikima pasamone gaunasi
O braskes sapnuoti manau geras zenklas. Va ka radau internete 'Braškės - Matyti ar valgyti braškes - geras sapnas, kuris reiškia meilę, seksualinį pasitenkinimą, santuoką ar motinystę.'