Baby32 parašė:
as vis nesulaukiu...veluoja sian 4 dienos ryt 5 🤷🏻♀️testas vis dar neigiamas...🙄
Aš kai buvau pastojus, man tik 5 dienos po turėjusių būti mm parodė vaiduoklį 🤷♀️
Baby32 parašė:
as vis nesulaukiu...veluoja sian 4 dienos ryt 5 🤷🏻♀️testas vis dar neigiamas...🙄
Aš kai buvau pastojus, man tik 5 dienos po turėjusių būti mm parodė vaiduoklį 🤷♀️
MazaN_ė parašė:
Sveikos 👋🏼🙂 na kaip laikotės kam mm 30 d.? Aš tai nebesuprantu savo kūno.. vakar pradėjo maudenti pilva kaip prieš mm.. šiandien puse dienos ir maudė pilva ir pradė…
Sveikos, as blogai, nelaukiau 30 d. Bet sulaukiau siandien 😪😪
B3auty parašė:
oo tai gal man dar viltis yra..nes jau prisigalvoju visokiu ligu ..:/
MazaN_ė parašė:
Neliūdėkit. Linkiu sulaukti stebuklo kita cikla🙏🏼 Man kažkaip ir jau nuojauta kužda kad ryt prasidės normalios mm.. 😔
Na likimo drauges ciklas sumpa, tai gal kita cikla nt vienodai darysimes?🙊😅
B3auty parašė:
Mm turėjo būti man jau antradienį, vis dar nėra jų, nt dariausi prieš dvi dienas buvo neigiamas.. ryt reiks vėl pasidaryti, bet labai labai tikuosi
Mermaids parašė:
Panašu, kad taip 🙈
Mermaids parašė:
Tikriausiai kad susitiksim kita cikla vėl😄
DKačk parašė:
Mm turėjo būti man jau antradienį, vis dar nėra jų, nt dariausi prieš dvi dienas buvo neigiamas.. ryt reiks vėl pasidaryti, bet labai labai tikuosi
Tikiuosi bus teigiamas 😍🌺
B3auty parašė:
Tikiuosi bus teigiamas 😍🌺
😘💓💓 Jums taip pat linkiu teigiamo