Viktorinaaa parašė:
Ar yra merginų nelaukiančių mm prieš pat šventes? Mano 18d. Butu smagu gauti tokią dovaną. Bet šį men pagaliau pas ginę papuoliau, labai laukiu.
Aš nelaukiu mm 17d🙂
Viktorinaaa parašė:
Ar yra merginų nelaukiančių mm prieš pat šventes? Mano 18d. Butu smagu gauti tokią dovaną. Bet šį men pagaliau pas ginę papuoliau, labai laukiu.
Aš nelaukiu mm 17d🙂
Sveikos panelės. Aš sergu, kas 27-34 d, tai sunku apskaičiuot ir ovuliacijos dienas ir ateinančias mėnesines. Pradėjom vaikelį planuoti labai nesenai tai dar tik pirmas mano ciklas, kada mėginame gaudyti ovuliacijos dienas. Ov testų kol kas nenoriu pirkti, nes kiek paskaičiau tai daug streso kelia
Skaitau čia ir mėginu susidėlioti mintis ar gerai viską suprantu. Mano paskutinės mėnesinės buvo lapkričio 18, pagal programėlę ovuliacijos savaitė turėtų būti ši, bet programėle nepasitikiu 100 proc tai praeitą ir šią savaitę mėginame mylėtis kas 2-3 dienas. Kitos mėnesinės numatomos gruodžio 17 d. Tai jeigu viskas pagal planą ir užtaikytume ant ovuliacijos tai nuo gruodžio 17 d jau drąsiai galėčiau darytis nėštumo testus ir turėčiau matyti jei pavyko ?
Planuojamm parašė:
Sveikos panelės. Aš sergu, kas 27-34 d, tai sunku apskaičiuot ir ovuliacijos dienas ir ateinančias mėnesines. Pradėjom vaikelį planuoti labai nesenai tai dar tik pi…
Aš jūsų vietoje, jei nenorite su ov testais užsiimti, stebėčiau išskyras ir gimdos kaklelį. Pasidomėkite kaip viskas turi atrodyti ir stebėkite.
Ačiū :)) Reiks paieškoti informacijos apie gimdos kaklelio stebėjimą. Kol pradžia dar norisi per daug nestresuoti ir natūraliai mėginti, jeigu eis laikas ir nesiseks tai teks ir testus pirkti ir rimčiau stebėti bei tirtis.
O gal galit dar apie kraujo tyrimą pasakyt, jeigu įtari, kad galėjai pastoti, kada jau būtų galima jį darytis ?
Planuojamm parašė:
Ačiū :)) Reiks paieškoti informacijos apie gimdos kaklelio stebėjimą. Kol pradžia dar norisi per daug nestresuoti ir natūraliai mėginti, jeigu eis laikas ir nesisek…
man gydytoja paskyre HCG krauja arba NT pirmaja nepasirodziu mm diena. tad manau galit irgi tuo vadovautis, rodos bendra taisykle
citrinute parašė:
Aš nelaukiu mm 17d🙂
As 16d nelaukiu☺️
Planuojamm parašė:
Sveikos panelės. Aš sergu, kas 27-34 d, tai sunku apskaičiuot ir ovuliacijos dienas ir ateinančias mėnesines. Pradėjom vaikelį planuoti labai nesenai tai dar tik pi…
Na tai jei nenorit ov testu, tai pagal isskyras bandykit sekti, pries ov padaugeja ju, tampa skaidrios, tasios kaip kiausinio baltymas😉
Deimute12 parašė:
Mano mm jau baigėsi, parėjo jau ov testukai reiks bandyt vėl gaudyt. Dabar mm numatomos kaip tik 24-25d gruodžio. Sakau kaip smagu būtų Kalėdinę dovaną tokią gauti …
Oi, kokia puiki data