2020.11.30 21:53 (prieš 1 mėn.)
Šnarpšt parašė:
Teplioti gali dėl įvairių priežasčių ir toli gražu ne visos jos reiškia persileidimą ar nesivystantį nėštumą. Visai neretai teplioja būtent dėl to jūsų minimo proge…
Na, man viltis yra tik del to, kad pirmadieni buvo 121,3, treciadieni 271.5, penktadieni 630.5 ir jauciausi labai gerai. Sestadieni vakare eme siek tiek mausti pilva ir padaugejo baltu isskyru, sekmadieni beveik visa maude pilva, o siandien viskas gerai. Seimos gydytoja nuramino, kad iki tol, kol netepa ir nera kraujo dar nereikia priimti jokiu isitikinimu ir geriau konsultuotis su ginekologu, kuris 5 savaite, kaip mano atveju, vaisiu jau mato ir jei jis nera atsiskyres gali priimti sprendima duoti progrsterono ir paziureti ar tai padeda ar ji nutraukti ir laukti kol ivyks persileidimas. As suprantu, kad nieko nepridarysi, patirties apsciai turiu ir nezadu stabdyti to, ko nereikia, tiesiog idomi kitu nuomone is pasones kas kaip elgtusi ir ka galetu pakomentuoti. Pries tai pas mane prg nesiekdavo 15, hcg augdavo labai labai letai ir staigiai krisdavo abu rodikliai. Po persileidimu girdejau tik viena - kritinis prg, butina nuolat vartoti, bet kazkodel man jo niekas neraso, nors skirtingi medikai sako, kad man jo butina vartoti iki pastojant ir nestumo metu iki 20 sav.
Zodziu, rytoj klausiu ginekologes, nors paciai persasi mintis, kad 5 sav nestumo yra tas laikas, kaip nekylantys rodikliai rodo nesivystyma, bet viltis durniu motina
si karta noriu isbandyti viska ka galiu, o jei nepavyks, tuomet pralauksiu si laika ir darysiuosi visus imanomus tyrimus