Mamb49 parašė:
Man jau pradeda krutine skauda. Kadangi iprasta man tai, per daug nesureiksminu 🙈
Krutine maudzia ir prieš mm ir neštumo atveju, tik kad prieš mm dažniausiai atleidžia ja.
Mamb49 parašė:
Man jau pradeda krutine skauda. Kadangi iprasta man tai, per daug nesureiksminu 🙈
Krutine maudzia ir prieš mm ir neštumo atveju, tik kad prieš mm dažniausiai atleidžia ja.
IšNaujo parašė:
Labas rytas 😄 Tai gal implantacija čia jums! 😍
Ramu čia pastaruoju metu🙂
Sveikos, kuri laika paskaitineju jus, pati esu nezinioje, dariausi testa vakar buvo neigiamas, menesines numatomos sekmadieni. Krutine pabrinkusi, kazkiek pilva pamaudzia, labai sunku spresti ar tai mm ar nestumas. Maciau raset apie policistines kiausides, tai uzklausiu, jusu gal kam yra taip kaip man. Spalio men buvau pas gine, sake kad mano kiausides policistiko vaizdo. Akim suklapsejau ir man paaiskino, kad as su tokiom tiesiog gimusi, ir jos itaka gali daryt nereguliariom menesinem arba sunkiau pastoti. Bet mano menesines kaip laikrodukas, paklaida 1-2d. O su pirmu vaikuciu pastojau is pirmo bandymo. Bet gines komentaras daba kiek suglumines, labai noreciau pastoti vel is pirmo karto ir su antru vaikeliu, bet cia butu per daug gerai tad neturiu labai dideliu vilciu vel taip greit pastoti. Tad gal kas turit policistinio vaizdo kiausides galit ka pakomentuoti pagal savo patirti?
G.A. parašė:
Labas visoms!! tai ka naujas ciklas- naujas bandymas. Mano mm baiges 29d. lapkricio siandien atsikelus pasirode kiausinio baltymu gleiviu, o ov turetu but 6d., ar g…
Sveikos sitas geras
prajuokino
"uzsisakiau is sostines, bet del pugos veluoja siuntos" 😂😂😂
elfute parašė:
Snd rytinukas 🥰 atsirado praktiskai iskart
Sveikinu
elfute parašė:
Linkiu rysketi 😍
elfute parašė:
Oj,kaip gražiai!!! 😍 Ryškėkit! 😍