charlee23 parašė:
nene viskas ok, tai lai ir buna 25-26 val, svarbu ne maziau nei 24viska gerai darot.
Airijoj ir tiroxina galima gert, ir valgyt ir gert pries tyrima. Ju nuomone viskas ok
charlee23 parašė:
nene viskas ok, tai lai ir buna 25-26 val, svarbu ne maziau nei 24viska gerai darot.
Airijoj ir tiroxina galima gert, ir valgyt ir gert pries tyrima. Ju nuomone viskas ok
R.G. parašė:
jojo ju nuomone as ypac labai pasitikiu neradau nei vieno gero endo airijoj..
charlee23 parašė:
nu zinokit man gyvenime nera sake sito nei sesele kuri ima krauja nei mano pacios endo, is va kitu saltiniu sita suzinojau, tai ir dalinuosi![]()
Man viena endo kažkada pasakė, kad reikia nevartoti tiroksino prieš priduodant kraują.
O šiaip čia visai neseniai atkreipiau dėmesį registruodamasi ką rašo rezus.lt. Ten irgi minima, kad nevartoti vaistų. Žodžiu, išsamus gidas prieš tyrimus jų puslapy yra.
charlee23 parašė:
jojo ju nuomone as ypac labai pasitikiuneradau nei vieno gero endo airijoj..
Spalio gale dariau isgerusi vaistus, kita savaite darysiu tai negeriu. Paziuresiu koks skirtumas. Tik neiseis buti nevalgius ir negerus
Meile0011 parašė:
Ovuliacija pagal programele buvo prieš 3 dienas , + (kiaušinio baltymo tasios išskyros) jokio maudenimo nebuvo galvojau tai ov , šiandien visa rytą maudeno kairį šo…
Man ginekologė sakė, kad ov skausmas būna jau po ov 🙂 o ne tuo metu, kai ji prasideda ar vyksta
R.G. parašė:
Spalio gale dariau isgerusi vaistus, kita savaite darysiu tai negeriu. Paziuresiu koks skirtumas. Tik neiseis buti nevalgius ir negerus
na po pirmo rezultatio skirtumo gali nesuprasti, gali net atrodyt kad doze reik mazint ar pan, nes rodikliai bus kitokie, arba atrodys kad reik didint doze, todel lygint reiktu abu tyrimus vienodai atlikus, ta prasme negerus tiroxino pries priduodant krauja.
del gerimo tai aisku nutroksit negerus, bet jeigu galit geriau papasnikaukit ir nevalgykit, nes juk ir pridavus krauja reik isgert vaistus o juos isgerus reik minimum 30 min nevalgyt nieko, geriau valanda. nes trugdo pasisavinima..
Medy parašė:
Sveikossitas geras
prajuokino
"uzsisakiau is sostines, bet del pugos veluoja siuntos" 😂😂😂
tokia jau ta islandija nei isvaziuosi, nei pastu ka gausi
puga baigesi
tai ar kiausinio baltymo isskyros gali buti pries ovuliacija? Ir ar ovuliacija gali buti 3d. po mm?
ašMigla parašė:
Man ginekologė sakė, kad ov skausmas būna jau po ov 🙂 o ne tuo metu, kai ji prasideda ar vyksta
Geras, o as skaiciau, kad kol skauda, tai reiskia, kad ovuliacija tuoj ivyks, nes folikulas tempia kiauside dengiancius audinius ir kai nebeskauda, folikulas reiskias jau plyses ir kiausinelis jau issilaisvino - ov jau ivyko. Idomu kaip is tikruju. 🤷🏻♀️
Westa parašė:
Reikia mastyt pozytiviai!! As kazkaip db tokia rami, net keistA paciai.. Gal jau susitaikiau kad vel nieko nebus...
Aš nuprotėčiau, jeigu kiekvieną kartą atėjus mm imčiau į širdį.. Tiesiog kai šaltai reaguoji, mažiau skauda, lengviau vėl pradėti ciklą su gražia nata taip sakant 😊✌
Mermaids parašė:
Nebesuprantu as savo organizmo🤔 niekad tokiu nesamoniu nebuvo, dziaugtis ar liudet... nuo penktadienio pradejo vos tepliot, sekmadieni vakare susirgau, pirmadieni b…
Kai planuoji, taip nutinka.. man toks praeitas ciklas buvo.. 😔
G.A. parašė:
tokia jau ta islandijanei isvaziuosi, nei pastu ka gausi
puga baigesi
Su tom pūgom kaip baisu.. 🙈 Aš dirbu Norvegijoj, pačioj šiaurėj.. pernai metais per naktį prisnigo 3 metrus sniego.. nejuokauju, čia rimtai 🙈 Vietiniai sako nematę tokio dalyko per 60 metų.. 😁✌