2020.12.02 15:16 (prieš 1 mėn.)
Sveikos 😊
Aš kolkas su niekuo kas čia rašoma nesusidūrusi, todėl net terminai kai kurie man visai nežinomi 🤦♀️
Atėjo laikas kai mes nusprendėm planuoti antrąjį vaikelį bet..
Pirmas užkibo jau pirmą ciklą todėl visai nesijaudinau ir dėl šito planiuko ir maniau viens du ir vėl pilviukas augs .Auga ,auga bet ne dėl nėštumo ,o karantino turbūt 🤭😅
Po pirmo vaikelio praėjus porai metų įsidėjau kontraceptinį implantą ir sau ramiai gyvenom be planų. Prieš mėnesį kažkur implantą išsiėmiau po 1,5m. turėjimo ,nes jau atsirado planai.
Visur aiškiai rašoma ,kad išsiėmus iškart grįžta visos galimybės tik rekomenduojama sulaukti pirmų mm ,kad būtų galima suprasti pastojimo laiką.
Taigi taigi.. sulaukiau kitą d po išėmimo kaip galvojau mm. Truko 3d ir švaru nu galvoju gerai ,pradėsiu bandyti ir pan. Tada po savaitės sulaukiau antrų mm trukusių jau 6d. O dabar vis teplioja tai rausvai, tai rusvai ir visaip kaip gali 😁 todėl nežinau kokia čia mano situacija kolkas ,tiesiog bandom vis ir stebim bus čia kas ar ne. Jaigu skaičiuoti normaliai nuo pirmos tų rimtesnių mm dienos tai man ov gruodžio 6. Bandysim nuo šiandien iki 8d. ką pavyks padaryti ir dar naiviai tikiu ,kad bus kaip su pirmu.🥰