Leely parašė:
Aš![]()
Aš 24-25. Ir kaip neužsikelt vilčių 🙈
Leely parašė:
Aš![]()
Aš 24-25. Ir kaip neužsikelt vilčių 🙈
Imelda parašė:
Bet gi tam, kad pasimylėtumėt su vyru, nereikia laukti teigiamo testospermatozoidai teoriškai net iki 5-7 dienų išlieka aktyvūs.. praktiškai dažniausiai ~2 …
Sutinku su jumis,tik kadangi esu testuos naujoke,tai viskas idomu is patirties.Nesitikejau kad taip greit nuo neigiamo kils i teigiamas.O myliukai tai zinoma kad ir ne teigiamas tai vyksta,idomu zinoti ir pazinti savo kuna,ir jo siunčiamus signalus....eisiu veliau del idomumo pasidarysiu
Gretalt parašė:
Sveikos 🙂 planuojam su vyru susilaukti vaikelio😍😍 labai jo laukiam. Jau kelias dienas maudžia pilvo apačią krutinė ypač jautri. Pasidariau šiandien testą jis neigia…
Palaukit dienos, kai turėtų prasidėti mm ir tuomet greičiausiai pamatysit II 😊😊
merginos, deja, bet esu po abrazijos...
labai norim vaikucio, nenuleidziam nosies. nestumo metu geriau tik folio rugsti pries ir per, kadangi daktare sake, kad to pilnai uztenka. dabar kai planuojate, ar geriate kokius nors vitaminus planavimo metu? patarkite bandysime kai tik kunas leis..
amberlove parašė:
labai norim vaikucio, nenuleidziam nosies. nestumo metu geriau tik folio rugsti pr…
Kiek jums metų? Q10 gerkit po kokius 200-400mg. Jis padeda sveikam kiaušinėliui susiformuoti
amberlove parašė:
labai norim vaikucio, nenuleidziam nosies. nestumo metu geriau tik folio rugsti pr…
as geriu stai siuos su vyru po desne
esu po persileidimo kuris ivyko spalio 28d. bandom ir mes
Amarila parašė:
Kiek jums metų? Q10 gerkit po kokius 200-400mg. Jis padeda sveikam kiaušinėliui susiformuoti![]()
26. keliausime dar ir pas genetikus..
musu sirdele sustojo plakti 9 savaite. baisiausia tai, kad 8 savaite dar lankemes pas ginekologe echoskope.. negi nemate, kad kazkas negerai. daug visokiu minciu
amberlove parašė:
26. keliausime dar ir pas genetikus..
musu sirdele sustojo plakti 9 savaite. baisiausia tai, kad 8 savaite dar lankemes …
Žiauriai gaila užjaučiu.
Skaitau dabar knygą It starts with the egg tai ten labai apie tą q10 rašo daug, kad jis visiems svarbus norint pastoti, nes padeda kiaušialąstei per 3 mėnesius pasiruošti ir kokybiškai chromosomas atkartoti. Tai nors man nėra buvę nei kibimo nei nesėkmės ėmiau gerti
Amarila parašė:
Žiauriai gailaužjaučiu.
Skaitau dabar knygą It starts with the egg tai ten labai apie tą q10 rašo daug, ka…
gal noretumet knyga perleist/paskolint?
Amarila parašė:
Žiauriai gailaužjaučiu.
Skaitau dabar knygą It starts with the egg tai ten labai apie tą q10 rašo daug, ka…
o neraso kiek butent Q10 mg reikia?
na jau apsipirkau ir vitaminu her&him (merginai folio rugstis yra pagrinde 400 tai gerai) ir pabandymui conceive plus
tik aisku dar paciu mm reikia sulaukti per menesi..