2020.12.05 10:07 (prieš 1 mėn.)
amberlove parašė:
merginos, deja, bet esu po abrazijos...
labai norim vaikucio, nenuleidziam nosies. nestumo metu geriau tik folio rugsti pr…
Užjaučiu jus!
Pamenu jus, buvom birželinukuose kartu, laukėm. Mūsų mažylis nustojo vystytis 7 savaitę, o sužinojom 8-ą. Praeitą savaitgalį praleidau ligoninėje. Nors abrazijos šį kartą išvengiau.
Ar tai pirmas jūsų nėštumas ir netektis?
Jei pirma, tai bandyčiau elementarius kraujo tyrimus pasidaryti. Skydliaukės, toksaplazmozės, lpl, citomegalo.
Labai svarbu žinoti ir kokia situacija su vit. D. Daug kas iš mūsų jį vartoja papildomai. Bent 1000TV stiprumo.
Dar galit pasižiūrėti kokia situacija su feritinu (į bendrą kraujo tyrimą neįeina, reikia prašyti papildomai). Skaičiau, kad jis labai svarbus kiaušialąstei taip pat. Jos kokybei.
Vasara77 parašė:
Užuojauta
likimo drauge.
Man dabar regis, kad aš antro karto neištverčiau. Man tai būtų lygu nuosprendžiui …
Linkiu, kad nebūtų antro!
Duokit sau laiko atsigauti.
Aš pati jau tris praradau. Nė vieno gimusio vaiko neturim. O jau 32 ant nosies. Bet stengiuosi galvoti, kad dar taškas nepadėtas. Dar yra vietos kableliui. Tirsimės išsamiau pas genetikus, imunologę. Be papildomų išsamių tyrimų nenoriu bandyti 4 kartą ir tikėtis stebuklo. Jau per daug baisu.
O kas dėl ginekologų, tai visad galit kreiptis ir draugauti privačiai.
Aš pati lankausi privačiai.