A-guste parašė:
OV testas dar ryškesnis, nei rytinis. Jeigu rytoj ryte bus blankesnis, tai suprasti, kad OV jau įvyko?
ne ne muo sio ryskaus ot skaicuojat 24-72 h kada ov ivyks. testas parodo tik Lh peak vadinama o ne ov ivykima
A-guste parašė:
OV testas dar ryškesnis, nei rytinis. Jeigu rytoj ryte bus blankesnis, tai suprasti, kad OV jau įvyko?
ne ne muo sio ryskaus ot skaicuojat 24-72 h kada ov ivyks. testas parodo tik Lh peak vadinama o ne ov ivykima
Egle28 parašė:
Tikrai taip. Dar noreciau papildyti, kad 'Turmeric' arba ciberzole labai tinka zmonems, turintiems 2 grupes diabeta. Apsaugo nuo vezio. Ji vartoja zmones, turintys …
As ciberzole kaip prieskoni labai naudoju , beveik visur 👍
Egle28 parašė:
Po tableciu, as kraujavau 3 savaites. Ir tai nebuvo patepliojimai, o tiesiog 'kibirais'. O po 'issiurbimo', vos 3 dienos tepliojimu.
Kiek savaiciu jusu nestumui buvo kai dare medikamentini?Maniskis nustojo vystytis,tai sake jei 2-ju sav begyje savaime neissivalys,medikamentinis laukia.🤔Tai paskaicius,kad jus gausiai kraujavot po jo nerimas apeme.🤦♀️
Norisi,kad kuo greiciau viskas baigtusi ir vel gaøetume planuot.
NeFifa parašė:
Kiek savaiciu jusu nestumui buvo kai dare medikamentini?Maniskis nustojo vystytis,tai sake jei 2-ju sav begyje savaime neissivalys,medikamentinis laukia.🤔Tai paskai…
Pirmiausia uzjauciu suzinojus tokia naujiena
Jei norit,parasykit man. Pries gera sav.turejau medikamentini.
NeFifa parašė:
Kiek savaiciu jusu nestumui buvo kai dare medikamentini?Maniskis nustojo vystytis,tai sake jei 2-ju sav begyje savaime neissivalys,medikamentinis laukia.🤔Tai paskai…
Ne manęs klausiat, bet ir aš atsakysiu - man turėjo būti 10 +3, o nustojo vystytis 6 +6... Niekas savaime neprasidėjo, net po pirmos dozės neišsivalė dar, tai dvi paras ligoninej praleidau. Aš irgi labai gausiai kraujavau...
Stiprybės Jums, viskas bus gerai 🙏
Kloja1993 parašė:
Kas turėjo susirgti sausio 17 d. ar sulaukėte savo dienų?
Nesulaukiau ir siandien suzinojau kad laukiuosi vis delto :))
Kloja1993 parašė:
Kas turėjo susirgti sausio 17 d. ar sulaukėte savo dienų?
Aš turėjau, kol kas nėra mm ir ryte baltas nt, bet šlapimas buvo netinkamas, tai ryt ryte kartosiu.. Viskas kt nei normalu mėnesį bet... Nerodo arba nėra 🤷♀️🤰
daughter parašė:
Aš turėjau, kol kas nėra mm ir ryte baltas nt, bet šlapimas buvo netinkamas, tai ryt ryte kartosiu.. Viskas kt nei normalu mėnesį bet... Nerodo arba nėra 🤷♀️🤰…
Kas kitaip? jauciate ka nors?