Amarila parašė:
O jei kokį 1,5 mėnesio? Gal jau būtų efektas. Pabandysiu su ginekologu šnd apie tai pašnekėti.
Puikiai suprantu, kad tas menuo 'neplanavimo' pasijaucia kaip metai 🤦♀️
Veliau parasykit ka pakonsultavo. Sekmes!
Amarila parašė:
O jei kokį 1,5 mėnesio? Gal jau būtų efektas. Pabandysiu su ginekologu šnd apie tai pašnekėti.
Veliau parasykit ka pakonsultavo. Sekmes!
Al.al.al. parašė:
Labas merginos!esu naujokė šioje grupėje. Labai įdomu skaityt jūsų istorijas, tikiuosi pagelbėsite man susigaudyti šioje informacijos jūroje
su vyru planuojam…
O kam fiksuoti jų pabaiga? Ciklas prasideda su pirma mm diena, tai ta pabaiga nelabai reikalinga žymėti. Svarbiau pirmąją ciklo dieną pažymėti 😊
Egle28 parašė:
Bandau žiūrėti kaip į mėnesį žemo starto
Bridžiit parašė:
O kam fiksuoti jų pabaiga? Ciklas prasideda su pirma mm diena, tai ta pabaiga nelabai reikalinga žymėti. Svarbiau pirmąją ciklo dieną pažymėti 😊
Kažkaip maniau, kad tai irgi svarbu ar turi įtakos, kaip susidelioja vėliau kalendoriukas numatydamas kitas artėjančias mm bet dabar aišku, kad dėl ov svarbi pirma mm diena
Westa parašė:
Labas, kur stlikote šiuos tyrimus?😊
Mona36 parašė:
Sveikos merginos nusipirksu conceive plus lubrikantą. Ir norisi patarimo tos kurios bandėte. Kiek laiko prieš seksa jį leidžiate ten rašo 15 min prieš. Kai susileid…
Aš tik seku šią temą, užmačiau jūsų įrašą 🙂
Leisdavausi apie 2ml nes tikrai jo gana 🙂
Nežinau ar šis daiktas įtakojo pastojima ,bet pastojau 3 ciklo metu tiek su antraja tiek su treciaja dukryte. 🙂
Sveikos, pasidariau šiandiem dar vieną testuką, vėluoja 2 dienas, 16 dpo kažkur, mano akim jis kiek ryškesnis nei prieš tai buvę, bet čiut tik, ar taip gali būti, ar reiktų sunerimti? Pirmą teigiamą pamačiau šeštadienį. Tik va nufotografiot nepavyksta ir spalvas iškraipo :/ [
Amarila parašė:
Aš tai galvoju, kad vartojant neilgai 1-1,5men kaip tik gali labiau viską "išderinti"... hormonai, visa kita.. įdomu ką ginekologė(-as) pasakys.