Ruttele parašė:
Dar būna, kad moterys netaip supranta nėštumo pradžią. Kadangi nėštumas skaičiuojamas nuo pirmos mm dienos, tai galima pagalvoti, kad nėštumas ir įvyko tą dieną nuo…
Va va taip cia ir bus manau
Ruttele parašė:
Dar būna, kad moterys netaip supranta nėštumo pradžią. Kadangi nėštumas skaičiuojamas nuo pirmos mm dienos, tai galima pagalvoti, kad nėštumas ir įvyko tą dieną nuo…
Va va taip cia ir bus manau
Amarila parašė:
Blyn, o aš tvarkingai po pakuotę sugeriu po mm. Kodėl ant instrukcijos nerašo 😢
Ant visu zoliniu preparatu parasyta, kad nestumo metu del vartojimo konsultuotis su gydytoju, o paieskojus kokias zoles galima nestumo metu tai labai nedidelis sarasiukas yra 🤷
..Serena.. parašė:
Siandien organizmas fiksuos, nes ivyko velai, apie 12val vakaro. Tai siandien visa diena kiausinelis dar bus, jei gyvena iiki 24val jis😂
As siandien su tokiais skausmeliais kad einu susilenkus, galvoju nospos reikes isgert, ir nugara ir prieki skauda, o testas tik toks dar 🤦
Fausta7 parašė:
Ant visu zoliniu preparatu parasyta, kad nestumo metu del vartojimo konsultuotis su gydytoju, o paieskojus kokias zoles galima nestumo metu tai labai nedidelis sara…
Darykit dar. Man ovuliacijos požymiai groja apie dvi paras. Testai neigiami ir tik staiga opa pikas 😊
Fausta7 parašė:
Kaip man nepatogu sitam forume cituoti per telefonine programele, vis ne ta zinute pacituoju 😤 ar jums patogu cia viskas , gal cia as kazko nemoku ? Sorry kad ne i …
Man per telefona rasyti ir cituoti cia labai patogu.
Bet yra programu su kuriomis geriau dirbti per kompiuteri.
Erikute93 parašė:
Labas rytas merginos , nusprendem su vyru pabandyti jam vitaminus. Tikimes gal ju pagalba uzgaudysim zirniukagal kurios vyras naudojo ?
Apie siuos vitaminus merginos klausia kas treciame puslapyje.
Vitaminai normalus. Pagerti nepakenks, jeigu niekam nealergiskas.
Daphne parašė:
Darykit dar. Man ovuliacijos požymiai groja apie dvi paras. Testai neigiami ir tik staiga opa pikas 😊
Aha darau, jau antra para kai po truputi ryskeja
Fausta7 parašė:
Kaip man nepatogu sitam forume cituoti per telefonine programele, vis ne ta zinute pacituoju 😤 ar jums patogu cia viskas , gal cia as kazko nemoku ? Sorry kad ne i …
Nenaudoju programėlės, per naršyklę einu tai viskas ok
Fausta7 parašė:
Ant visu zoliniu preparatu parasyta, kad nestumo metu del vartojimo konsultuotis su gydytoju, o paieskojus kokias zoles galima nestumo metu tai labai nedidelis sara…
Ir man pradejo jau jaustis su tokiu panasiai testu, o kai atrode kad viduj viskas sprogs jau reke 🤯😄
Siandien vis dar sunku pilva itraukt, bet testas laaaabai ryskus dar "pikinis"