RedN parašė:
Pas mane aukštai kietas ir kaip suprantu atviras nes jaučiu skylute, o šnd 8po OV🤔 ar ne uždaras turėtų būtų būti?
Bet kaip jus ta kakleli apciuopiat. Man niekaip nesigauna. Nesuprantu as ten viduj nieko... 😁
RedN parašė:
Pas mane aukštai kietas ir kaip suprantu atviras nes jaučiu skylute, o šnd 8po OV🤔 ar ne uždaras turėtų būtų būti?
Bet kaip jus ta kakleli apciuopiat. Man niekaip nesigauna. Nesuprantu as ten viduj nieko... 😁
Židrūnė123 parašė:
Antras mėnesis bandymo buvo Po persileidimo 🤩 bet aš dar netikiu, man galva neišneša.. 🤯🤣 O aš tamponu, paketu visko mm prisipirkau nes pilvą skauda tai atrodo tuoj…
O jaučiates kaip ir prieš mm atrodo pramuš ane?
Kornel parašė:
Nu toks atvalus kaip guzas
Sans parašė:
Man maudžia dešinįjį šoną...mėnesinių dar nėra, testai tušti. Lb neramu...
O kada turejo buti mm? Man 19 d
RedN parašė:
Pas mane aukštai kietas ir kaip suprantu atviras nes jaučiu skylute, o šnd 8po OV🤔 ar ne uždaras turėtų būti?
Gali buti atviras jei ruosiasi mmm jau
maze86 parašė:
O kada turejo buti mm? Man 19 d
Man irgi 19 d.
Egle28 parašė:
Su tokiu pozityvu negali nepavykti! ❤️
Verkimas😭 į pagalvę juk nepadėtų (aišku man tikrai tai nėra svetima, po žinios, kad nesivysto tyliai viena raudojau, ašaros kaip pupos riedėjo, bet tai buvo laikina ir jau praėjo), tad pasipuošiau šypsena 😊☺️ ir pirmyn per gyvenimą🥰🥰🥰
Mums visoms viskas bus gerai 🥰🤗 ir anksčiau ar vėliau sulauksim savo pilvukų🤰
PS visom neempatiškom linkiu pakantumo kitų moterų išgyvenimams🤗🤗 nes galbūt čia yra vienintelė vieta, kur jos gali išsipasakot, gaut palaikymą, iškelt galvą ir vėl bandyt iš naujo🥰🥰
PPS siunčiu visoms vilties ir svajonių išsipildymo
Kornel parašė:
Man irgi visai nieko nesigauna apsiciupinet🤷♀️
Labukas,mergaites,linkiu visoms sulaukti || bruksniuku! ☺
Pas mane tokia situacija MM veluoja 4 dienos... skauda krutine ypac spenelius,pykinina,lakstau i tulika,bet va NT nieko nerodo nei menkiausios uzuominos kad galeciau lauktis... 😔
Planuojam ilgiau nei puse metu jau leliuka,bet kolkas nesekmingai...
Siaip MM reguliarios buna diena ar dvi veluoja... nu zodziu,lauksiu atsakymu,gal kuriai taip yra buve 🙏 Aciu! ❤
RedN parašė:
Pas mane aukštai kietas ir kaip suprantu atviras nes jaučiu skylute, o šnd 8po OV🤔 ar ne uždaras turėtų būti?
Su tuo uzsidarymu dar mokinuosi. 😃 Bet praeita cikla buvo aukstai ir mm prasidejo. Tai kazkaip nebepasitikiu situo metodu 🤔