Sveikos merginos gal kas susidūrė planuojant. Turiu problemu su skydliauke ir mano gydytoja paprašė pasidaryti kelis tyrimus 21 ciklo diena pažiūrėti ar įvyko ov. Norejau paklausti jei gavau atsakymą 26,44 tai skaitosi kaip įvykusi ar ne? 🙏

Usne123 parašė:
Sveikos merginos gal kas susidūrė planuojant. Turiu problemu su skydliauke ir mano gydytoja paprašė pasidaryti kelis tyrimus 21 ciklo diena pažiūrėti ar įvyko ov. N…
O ov tikrai įvyko 14cd?
Židrūnė123 parašė:
Mano testukai paryškėja nuo vakar 🥰 🥳
Usne123 parašė:
Sveikos merginos gal kas susidūrė planuojant. Turiu problemu su skydliauke ir mano gydytoja paprašė pasidaryti kelis tyrimus 21 ciklo diena pažiūrėti ar įvyko ov. N…
Jus gal norejot paklausti ar pilnaverte OV? Tai taip. Viskas gerai, jeigu tyrimas darytas 7 DPO.
_BurBė_ parašė:
Tai tu valgyk, nebijok. Prasiskalauk burna gerai pavalgius ir bus viskas liux
Bandau, bet bijau 😁 man dar su burnos higiena baisu, nes bijau su dantų šepetėlių valyt, tai ryte praskalavau su burnos skysčiu 🤦♀️ jau ryt reiks bandyt normaliai dantis išsivalyt, nes būt neišsivalius dantų, tai kažkoks kosmosas. Fuj.
Vasara77 parašė:
Man vienu ypu žalgirio klinikoj visus keturis protinius prieš kelis metus išrovė🙈🙈🙈 Aišku darė sedaciją. Trys paprastai buvo išrauti, vienas skaldytas gabalais. Po …
Ačiū už patarimus! 😊🌺🌺
Lėja10 parašė:
Kurie patikimiausi ?
Geriausi gal clear choise
Lėja10 parašė:
Kurie patikimiausi ?
Daugas livsane girkia bet clear choice dabar patikimiausi,. Exacto tai net nežiūrėkit į tą pusę. Melagiai 😅