Paulinaaa parašė:
Pasiskaiciavus turetu but apie 3 savaites 🙂
Tai jeigu jums tiek mažai savaičių, ginekologė visiškai nieko nematys
Paulinaaa parašė:
Pasiskaiciavus turetu but apie 3 savaites 🙂
Avonuke parašė:
Gal ji skaiciuoja nuo myliuko 🤔
maze86 parašė:
Gal ji skaiciuoja nuo myliuko 🤔
Tikrai taip😀 nes mano paskutines dienos buvo gruodzio 10d. O su vyru tris menesiu neturejom myliuko,nes nebuvo jo lietuvoje🙂
Paulinaaa parašė:
Tikrai taip😀 nes mano paskutines dienos buvo gruodzio 10d. O su vyru tris menesiu neturejom myliuko,nes nebuvo jo lietuvoje🙂
Tai mazdaug 7 savaite pas jus, turetu gyd pamatyti sirdute plakancia ❤️
Fausta7 parašė:
Neparyskejo tik isblanko 🙈 daugiau nebesidarau, as manau pikas ir buvo tada kai jie buvo ryskiausi 🤔 o jums buvo kazkoks ryskejimas ar visad vienodi?
Nebuvo visad vienodi, bet kad būtų keli aiškiai ryškesni už kitus irgi ne.. Bet bkt dar nepakilo tai ov dar neįvyko pas mane. Turiu dar vieną testą, šiandien sunaudosiu 😄 kitą mėnesį reiks pradėt testuotis vėliau
maze86 parašė:
Tai mazdaug 7 savaite pas jus, turetu gyd pamatyti sirdute plakancia ❤️
Pas gine reiketu eiti pora savaiciu po turejusiu but mm dienos arba po teigiamo nt. Jei ciklas nereguliarus pagal mm programele gali rodyt kad ir 12sav o realiai gali but tik 4 🤷♀️ reik vadovautis ov data. Arba pagal tai jada mm turi but.
Ruttele parašė:
Nebuvo visad vienodi, bet kad būtų keli aiškiai ryškesni už kitus irgi ne.. Bet bkt dar nepakilo tai ov dar neįvyko pas mane. Turiu dar vieną testą, šiandien sunaud…
O kada mmm nelaukiat?
Egle28 parašė:
Sveikinu merginas, kurios siandien isvys ||. ❤️
Viskas gerai, niekam jus nieko negadinat
As irgi cia buvau uzklydus su savo ziauriu pms nuo kurio nukentejo vyras
Nors nezinau ar per mm skaitosi pms isvis galvoju gal negerti man to dufastono ir isvis netureti mm... Kiek ginekologes klausiu tai sako - kaip nori
Krasula parašė:
Viskas gerai, niekam jus nieko negadinat![]()
As irgi cia buvau uzklydus su savo ziauriu pms nuo kurio nukentejo vyras![]()
O jus O bent turit, ar ne?🤔
..Serena.. parašė:
O jus O bent turit, ar ne?🤔
Su ov testais neesu uzgaudzius niekada...
Nevyksta ov, nera ir menesiniu. Man PKS.