JurgitaMJ parašė:
Man irgi turėtų būti vasario 4, tikiuosi jų nesulaukti![]()
Aš tai jau nieko nesitikiu.. Jei ov įvyks taip vėlai tai mm tikrai pasirodys 😏
JurgitaMJ parašė:
Man irgi turėtų būti vasario 4, tikiuosi jų nesulaukti![]()
Aš tai jau nieko nesitikiu.. Jei ov įvyks taip vėlai tai mm tikrai pasirodys 😏
_BurBė_ parašė:
Pas gine reiketu eiti pora savaiciu po turejusiu but mm dienos arba po teigiamo nt. Jei ciklas nereguliarus pagal mm programele gali rodyt kad ir 12sav o realiai ga…
_BurBė_ parašė:
Pas gine reiketu eiti pora savaiciu po turejusiu but mm dienos arba po teigiamo nt. Jei ciklas nereguliarus pagal mm programele gali rodyt kad ir 12sav o realiai ga…
Tai va pirmadieni eisiu ir zesim ka pasakys😊 tik vat tas pilvo skausmas mane labai neramina🤦♀️
..Serena.. parašė:
Salaviju negeriu, tik vitex 20mg ir nakvisas iki O, jei si menesi nepavyks, kita sakiau pailsesiu nuo nakvisuo, O ivyksta pilnaverte, tik truputi truksta prg.. …
O prg gert reikia iskart po ov ir iki kada? Man gine minejo, kad kita cikla bandysim, tai idomu kaip su tuo prg gerimu
lina289 parašė:
O prg gert reikia iskart po ov ir iki kada? Man gine minejo, kad kita cikla bandysim, tai idomu kaip su tuo prg gerimu![]()
Gerti pradėti 2 dpo. Jeigu pastojate, gerti iki 12- 16 sav, po to palaipsniui nutraukiant. Žinoma, pradžioje darant tyrimus, ar pakankama dozė.
Jeigu 14 dpo testas tuščias arba Hcg nerodo nėštumo, nutraukti Prg gėrimą ir susirgsite (gali reikti kelių dienų, kad susirgtumėte, skirtingai reaguoja organizmai).
Sveikos, mylejomes su vyru sausio 10 ir dar keletą dienų po to, pirma ciklo dienos pradžia turėtų būti ryt t.y. 24d., O jau šiandien pasirodė tamsus kraujas (bet pas mane mėnesinių pradžioje jisv išvadą tamsus) ar gali būti implantacinis periodas likus vienai dienai iki ciklo pradžios? Ar tiesiog prasidėjo mėnesines ir reiškia kad neuzsikabino....
Mildutea parašė:
Sveikos, mylejomes su vyru sausio 10 ir dar keletą dienų po to, pirma ciklo dienos pradžia turėtų būti ryt t.y. 24d., O jau šiandien pasirodė tamsus kraujas (bet pa…
Implantacinis dazniausiai buna rausvas vos pastebimas patepliojimas
Kažkoks keistas šis mėnesis.. visad ciklas kaip laikrodukas būdavo ir standartiškas toks, keturios dienos prieš mm jau pradėdavau jaust, kad pareina. O dabar pirmas mėn kaip planuojam ir matyt jau nuo tų minčių viskas susijaukė. 🙈 27d turėtų parodyt mėnesines, o man jau nuo 16d ir krūtys padidėjusios, skausmingos ir tokie skausmai lyg čia pat mm.. irgi vis einu tikrint ar neprasidėjo, nors įprasta mėnesį dar rami iki 27d būčiau. 🤔🤔
noriudainuoti parašė:
Kažkoks keistas šis mėnesis.. visad ciklas kaip laikrodukas būdavo ir standartiškas toks, keturios dienos prieš mm jau pradėdavau jaust, kad pareina. O dabar pirmas…
Man irgi mm 27d ir jau du rytus is eiles begau tikrinti ar dar neatejo, nes skausmas toks lyg butu pirma mm diena, tai ziuresiu kuom cia baigsis, gal stiprus pms ir mm bus sunkios, o gal ateis anksciau😟
Mildutea parašė:
Sveikos, mylejomes su vyru sausio 10 ir dar keletą dienų po to, pirma ciklo dienos pradžia turėtų būti ryt t.y. 24d., O jau šiandien pasirodė tamsus kraujas (bet pa…
Jau rytoj galit pasidaryt nėštumo testą ir viskas bus aišku.
..Serena.. parašė:
Salaviju negeriu, tik vitex 20mg ir nakvisas iki O, jei si menesi nepavyks, kita sakiau pailsesiu nuo nakvisuo, O ivyksta pilnaverte, tik truputi truksta prg.. …
Vitex gerkite po ovuliacijos, net mano ginekolege buvo kazkada israsius jo or sake gerti buten po ov