Fausta7 parašė:
Manau kita savaitgali jau bandysiu![]()
Taip pat kitą savaitgalį.
Mm turėtų būt vasario 4.
Fausta7 parašė:
Manau kita savaitgali jau bandysiu![]()
Taip pat kitą savaitgalį.
Mm turėtų būt vasario 4.
Ustepaniukaite parašė:
Sveikos kurioms mm bus vasario pradžioje kada žadate testuotis?
Man mm vasario 3-4. Nežinau, gal bandysiu nesitestuoti... 🙄 jei nervai išlaikys 🤣
Dovija parašė:
Sveiki. Man lygiai tas pats. Bet aš 6 dieną sausio buvau pas ginekolgę. Ji matė geltonūnį 15mm, sakė jog ovuloacija kaip ir įvykus. Dabar tų menesinių nesulaukiu. B…
Aš buvau 15 d. Man sakė, kad neseniai įvykus ovuliacija, ir dar yra likę laisvo skysčio bet nesakė kad yra kažkas blogai. Tai aš galvoju ar galo būti iš vis kad aš nėščia kažkaip nelabai jei paskutinis kartas buvo 6d. Tai jau nesuksiu galvos lauksiu kitų mm.
Karo262 parašė:
kaip manot ar gali buti kad pastojau, darem mylimuka 17 18diena o 19 tureto buti vaisingos dienos vakar paskaudejo pilvo apacioje kairej pusej o siandien truputi p…
Tikrai per anksti
Westa parašė:
O kas mm nelaukia vasario 12?
Aš nelaukiu 10 d.
Krasula parašė:
Matot, bent jau as kai rasau tai daznai sprendziu pagal save man atvirai pasakius net nera pavyke temperatura is eiles bent kokias 7 d matuot, su ov testukais irgi …
Tai vat, kad čia turbūt kaip kam aš testų dar nebandžiau, bet turiu užsipirkus, norėčiau jau šį ciklą pabandyt, bet turbūt tik sugadinsiu, nes kol kas BKT nieko nesako, tai neįsivaizduoju net, kada darytis
Ustepaniukaite parašė:
Sveikos kurioms mm bus vasario pradžioje kada žadate testuotis?
Turėtų būti vasario 4, tai gal kitą savaitgalį pabandysiu su pirmu nėštumu 4 dienos iki mm jau ryškus buvo