RedN parašė:
Sveikos, gal jau rašė kuri, bet nerandu. Pasiūlykit vyrui kokių vitaminų nupirktų, kad būtų viename daug visokių papildų, kurie geriausi?😊
Ziurint ko jums reikia? As saviskiui duodu Profertil, atskirai vitaminas D, C, multivinaminu kompleksas ir omega3.
Fausta7 parašė:
Ziurint ko jums reikia? As saviskiui duodu Profertil, atskirai vitaminas D, C, multivinaminu kompleksas ir omega3.
Oj kiek daug🙈
RedN parašė:
Oj kiek daug🙈
Ir visko reikia nebus taip kad vienoj kapsuleje bus reikiamas kiekis, tai tenka saujom gert...
Fausta7 parašė:
Man vasario 4, kaip ir jums ane?
O as bkt neprisiruosiu matuotis, na jei si kart neuzkibs kita cikla gal reiks band…
Man vasario 7d.
Su OV testukais taip ir nepagavot ovuliacijos?
Aš dar gaudau. Pagal programėlę turėtų šiandien būti, bet testai nepilnai teigiami 🤔 Gadinu nuo 9 CD. Kažkokia nesąmonė 🙄 Na nebent ovuliacija vėlyva bus 🤔 Nes ir išskyrų dar nepagavau. O ir sunku suprasti , kai darbuojamės kasdien 😂
Jei šįkart nepavyks, nuo kito ciklo ir aš temperatūrą matuosiu. Tik reikia normalų termometrą įsigyti. O tai turiu tik tą bekontaktį 😁
leila123 parašė:
Po ovuliacijos valgykit po šaukštą sezamu ir saulėgrąžų sėklųman skanu buvo. Kiek domėjausi seeding cyckle tai padeda reguliuoti hormonus, didina progesterona.……
Gal kvailas klausimas, o tinka tik žalios sėklos, ar gali būti ir keptos? 🤔
Westa parašė:
Beje, kaip manot, geriausia vaisingom kasdien, ar kas antra diena myletis?
Mes pusmetį pagal norą. Tik daug maž taikėm ant ciklo vidurio. Tada kas antrą dieną apie 3 mėnesius.
Na o šį ciklą sąžiningai kasdien nuo mėnesinių pabaigos 😁
Tirema parašė:
Man vasario 7d.
Su OV testukais taip ir nepagavot ovuliacijos?
Taip ir nepagavau piko , arba nakti buvo 🙈 gal irgi reikes su bkt pazaist kita cikla jeigu neuzkibs 🤔