Mažylė1 parašė:
Ten skambinom, tai sakė atliekamas pas juos vietoje
Žinokit vietoj ir geriausia atlikti... užsiregistruokit ir nuvyksit paskirtu laiku
Mažylė1 parašė:
Ten skambinom, tai sakė atliekamas pas juos vietoje
Žinokit vietoj ir geriausia atlikti... užsiregistruokit ir nuvyksit paskirtu laiku
Daphne parašė:
Per skaną paima kraują
Aisku,nes pas mus ,bet kai jainelio laikiausi,tai krauja apie10 sav paeme o skana apie 12 sav uzsake tuo paciu,nes vietoj nedaro skano,i ligonone siuncia.
Spurgeliss parašė:
Žinokit vietoj ir geriausia atlikti... užsiregistruokit ir nuvyksit paskirtu laiku![]()
Ačiū už info ☺️
Pukotuke parašė:
Aciukas![]()
Malonu kad dar kazkas mane prisimena![]()
![]()
Daro turbut viska, bet as nesidarau, nes dar neesu rizikos grupej pagal amziu ☺️ pirma susitikima su mw turejau pries 2sav, paeme krauja, slapima (rado bakterija, geriu antibus).
Sveikinu visas su II🎈
_BurBė_ parašė:
Neturi įtakos maistas hormonu tyrimams
Ar tikrai? Skydliauke man gydytoja liepe tirtis nevalgius, uzsienio straipsniuose radau, kad prg reik daryt ir nevalgius, nes pati dariaus ir ieskojau informacijos, kada ji geriausia daryt
Pukotuke parašė:
Aisku,nes pas mus ,bet kai jainelio laikiausi,tai krauja apie10 sav paeme o skana apie 12 sav uzsake tuo paciu,nes vietoj nedaro skano,i ligonone siuncia.
Kai dariausi tai man genetikai aiškino, jog skanas ir kraujas tyrimui turi būti daromi ta pačia dieną. Gal taip tiksliausia Man taip gavosi, jog ta pačia niekaip neišėjo, tai skaną padarė viena diena po pietų, o jau kraują paėmė kita diena nuo pačio ryto
..Serena.. parašė:
Ar tikrai? Skydliauke man gydytoja liepe tirtis nevalgius, uzsienio straipsniuose radau, kad prg reik daryt ir nevalgius, nes pati dariaus ir ieskojau informacijos,…
niekada niekas nesakė kad reik nevalgyt. o tirtis tikrai teko daug ir dažnai. nevalgau tik prieš glikozės tyrimą. na prieš prl nerekomenduojama kavos gert
_BurBė_ parašė:
o kaip maistas įtakoja prg?
As neklausiau kaip, bet man tiek gine, tiek seimos gydytoja sake but nevalgius🙄
Sveikutes merginos, gal yra kas planuoja lėliukas, kuris gimtų 2022metais 🤗 neradau tokios temos.
Planuojame su vyru pagauti vasarinuka arba gegužiuka. Gal juokinga, bet kodėl nepabandžius, kai 4vaikai gavosi saugantis.
Tik turėjau paskutinius 2nesivystancius
Gal galite patarti, kokius kraujo tyrimus pasidaryti vertėtų. Radau, kad Vit. D, kali, magni, folio. Mano gydytojai atrodo, kad kažką daryt reikia, jeigu bus 3nesivystantis. 🤦♀️