giedrulisimo parašė:
Reikia. Nebent esate pastovi endo klientė ir jau tiesiai per ją registruojatės.
Ajajaj man seimos gyditojai nemanoma prisibelsti... Kaip dabar uzsites viskas 🤦
giedrulisimo parašė:
Reikia. Nebent esate pastovi endo klientė ir jau tiesiai per ją registruojatės.
Ajajaj man seimos gyditojai nemanoma prisibelsti... Kaip dabar uzsites viskas 🤦
257096 parašė:
Labas rytas, planiukės. Kaip jaučiatės, kurios mm nelaukia vasario 3 d? Įdomu, vis nesulaukiu jautrėjančių krūtų, visada likus 7 d. jau jausdavau jautrėjimą, ar ska…
Man viena programele rodo vasario 5,kita vasario 6 ☺️ 5dpo kazkur. Kolkas nieko neiprasto, net krutines neskauda ☹️
257096 parašė:
Labas rytas, planiukės. Kaip jaučiatės, kurios mm nelaukia vasario 3 d? Įdomu, vis nesulaukiu jautrėjančių krūtų, visada likus 7 d. jau jausdavau jautrėjimą, ar ska…
Labas rytas. Mano vasario 4. Taip pat krūtinės jautrumo nejaučiu, nors jau būdavo. Pilvas dar irgi neaiškus, gal vos vos jaučiasi maudimas.
Kiinderis parašė:
Labas rytas. Mano vasario 4. Taip pat krūtinės jautrumo nejaučiu, nors jau būdavo. Pilvas dar irgi neaiškus, gal vos vos jaučiasi maudimas.![]()
Laba vasario 4 d. nelaukiu, kažkokio įpatingo jautrumo krūtinės nejaučiu, truputį lengvai, Pilvo apažią lengvai vis pamaudena...Rūgštys vis kartas nuo karto labiau sukilę, jos gal viltį man ir suteikia. Nes apie pirmą nėštumą sužinojau, kai pradėjo stipriai,jos mane kankinti ir taip visą nėštumą, turėjau atsisakyti visko kur yra cukraus... Savaitgalį bandysiu pagadinti testuką, gal kas nors jau pasimatys...
Sveikos
Niugi įdomiai rytas mano 😁🙈 naktį sapnavau, kad neiškentusi padariau testą ir parodė teigiamą 😁 ryte galvoju gal padaryti, bet nusprendžiau kad dar ne, palukėsiu 😁 mm turi būti vasario 1-2 dieną tik. O jau nuo vakar maudena, lyg tempia pilvuko apačia. Keistai taip 🙈😁 viltis rusena galbūt pavyyyyyko, bet stengiuosi neprisigalvoti per daug nieko. :/
Tai bandysiu tempti iki savaitgalio tiktai. O jau taip knieti padaryti, krūvą testų turiu namuose
Dinomit parašė:
Sveikos![]()
Niugi įdomiai rytas mano 😁🙈 naktį sapnavau, kad neiškentusi padariau testą ir paro…
Tai darykit 🙈🙈😊😊
JurgitaMJ parašė:
Laba vasario 4 d. nelaukiu, kažkokio įpatingo jautrumo krūtinės nejaučiu, truputį lengvai, Pilvo apažią lengvai vis pamaudena...Rūgštys vis kartas nuo karto labiau …
Aš ir savaitgalį galvoju pabandyti. man krūtine atleisdavo, jau susirgus. Nenoriu nieko įsiteigti, bandau atsipalaiduoti.
giedrulisimo parašė:
Jūs prieš LP, gulant ant stalo, pasidomėkite viskuo išsamiai. Pakalbekite ramiai su gydytoja, aptarkite galimus veiksmus.
Taip. Stengsiuos viska apsneket. Bet pas mane buvo chlamidioze, tai sako ji dazniausiai uzakina kiausintakius..