Ruttele parašė:
Visada vedu.
Tai parodykit bus aiškiau.
..Serena.. parašė:
Na nera ji zema, cia viskas priklauso kokia tempa pirmoj fazej, pas mane ji zema, as ir visada galvojau kad turi buti aukstesne, bet va bandeles grafikas man suteik…
Matant grafiką, tai atrodo lyg ir gerai.
Denna parašė:
Taip. Ir būtent todėl, kiekviena pora randa savo sprendimą. Ir manau, kad dažniausiai vyrai atsako į viliones, kaip ir moterys, kai turi noro. Ir jei man per OV nor…
Va tą ir sakau reikia kalbėtis. Man pačiai ir teko paaiškinti, kad tiesiog taip yra, o ne kitaip. Nu veikia hormonai, galima kaip nori užgniaužti savo poreikius, bet mes nuo to nepabėgsim. Taip jau gamta sukūrė. Žinoma yra ir sveikas protas, sekso maratono nereikia. Bet jau bent 2 kart per savaitę jau galima pasistengti. O kuo daugiau artumo, tuo geresni ir santykiai. Jau toks gyvenimas, kad per tą bėgimą, lėkimą, pamirštama jausmai, šalia esantis žmogus.
Esu išgyvenus ir atšalima, tipo pavargęs, nenori ir nelysiu, nereikia... tai kurį laiką gerai buvo, nebuvo susierzinimų, kad kazkuris dėmesio neparodė, nenorėjo. Bet su laiku vis dažniau kilt pradėjo kivirčai. Ne dėl lovos, o buities 🤷♀️ visur ir visama turi būti kompromisai ir ne vien iš vienos pusės.