ViGin parašė:
Jei jau jaučiate kokius simptomus, tai hcg turi būti jau pakilęs ir nt bent kokį vaiduoklį turi rodyti, kitu atveju tai tik pasamonė bus
Bet kiek skaiciau testai ne visada roo iki numatomu mm? Man 10-12d turetu buti
ViGin parašė:
Jei jau jaučiate kokius simptomus, tai hcg turi būti jau pakilęs ir nt bent kokį vaiduoklį turi rodyti, kitu atveju tai tik pasamonė bus
Vanill parašė:
O jums kuriai pakilus bkt? Mano dbr 36.9, nors normaliai visada buna 36.6 14d.turetu but numatomos mm.
mano bkt pakilus 🙂
Laukiantti parašė:
Testai rodo kai įvyksta implantacija ir pradideda hcg gamyba, o visi nėštumo pojūčiai taip pat atsiranda ir siejami su hcg gamyba organizme. Taip, kad viskas susieta, taip pat reikėtų nepamiršti, kad tie patys pojūčiai gali būti siejami ir su mm artėjimu, kai kurioms moterims jie labai stiprūs būna.
Aš niekada į tokius pojūčius nekreipiu dėmesio, nes nėra aišku ar čia pasamonė žaidžia ar mm artėja, atlieki testą ir aišku, jei nesuėjo 12dpo kartoji. Bent kažką įžiūriu, lekiu hcg priduoti.
As nesekiau bkt, vakar atsirado patepliojimas nezymus svieziu kraujuku, snd nk nebera, pilvas sunkus, atsirado spuogu ant veido kur pries tai nebuvo, pries kelias dienas maude nugaros apatine dali, mm buvo balandzio 15d. Ov pagal programele 29-30d.nes viena programele rodo 29,o kita 30d.vakar patepliojo, o kitos mm turetu but 14d.pasimatavau snd bkt 36.9
Deiram parašė:
Neišlaukiau vakaro, clear choise rodo rožinį, aš bent matau 😁🙈
Ohhh tikrai yra 🤞👏🥳 kaip anksti išmetė vaiduokliuka
Vanill parašė:
As nesekiau bkt, vakar atsirado patepliojimas nezymus svieziu kraujuku, snd nk nebera, pilvas sunkus, atsirado spuogu ant veido kur pries tai nebuvo, pries kelias d…
Kaip panasiai mes man irgi paskutines mm balandzio 15 buvo, ov 28d. O vakar maude nugara ir spuogu buvo pries 3dienas tokiu baisiu. Jau baigia praeiti. Ir siandien 9dpo pamaciau vaiduokliuka jau
Deiram parašė:
Kaip panasiai mes man irgi paskutines mm balandzio 15 buvo, ov 28d. O vakar maude nugara ir spuogu buvo pries 3dienas tokiu baisiu. Jau baigia praeiti. Ir siandi…
Mane irgi keisti spuogai išbėrė, kokių nesu turėjusi nuo paauglystės 🙈
Deiram parašė:
Kaip panasiai mes man irgi paskutines mm balandzio 15 buvo, ov 28d. O vakar maude nugara ir spuogu buvo pries 3dienas tokiu baisiu. Jau baigia praeiti. Ir siandi…
Baikit su tais spuogais... visa nubere tokiais baisininiais. Net per brendima ant veido neturejau jokio spuogiuko...
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/planuojame-2022-metu-zirniukus-1