Saulėlydis parašė:
Ryškus - sveikinu![]()
Aciu matysim kaip baigsis sikart 🤔🙄
Saulėlydis parašė:
Ryškus - sveikinu![]()
Managa parašė:
Mane panasu, kad CC apgavo, pregnos zalias baltas...
O kada jum mm turi but as va irgi dar nesitiki kad sitas mano pregnos neapgavo tikekimes, dar Pabandykit as va isitikinau kad per pietus kazkodel geriau testai rodo nei ryte
Tiesiog Olga30 parašė:
Čia mes visos kartu laikomės - turi būti gerai gi. Aš irgi tikiuosi,kad šįkart ir man bus gerai iš trečio karto ,po dviejų persileidimų(plius po antrojo persileidimo pastojau nesulaukus mėnesinių) Net pas gydytoją dar neužsirašiau. Skambinsiu pirmadienį ir registruosiuos birželį.
Tiesiog Olga30 parašė:
neperseniausiai pabandziau pregna kasete
Oho, cia jau ryskiai teigiamas! Sveikinu!
O as buvau vel pas kita gine, nes netikejau, kad mano polipai pasisalino, taigi, jie isties vis dar yra, tai arba 2 arba sandara tarsi 2 suauge. Isties kaip nuvilia, kad negali pasitiketi visomis ginekologemis, turi ir pats atlikti paieska, kad susidarytum ispudi ar panasu i tiesa.
Beje labai patiko mano endokrinologe, net pavardes paklause, sake rekomenduos kitoms pacientems
Tai mano planas, geriu toliau tiroksina, metformina, ovasitol (mio inositol, chiro inositol), dufason, israse dar ovuliacijai gerinti NAC (N-acetylcistinas), uzsirasau histeroskopijai ir tik po jos pradesiu tiketis
.
Dziaugiuosi, kad zinau kliutis, kurias pasalinsiu, o tada jau ateis laikas II
Tiesiog Olga30 parašė:
O kada jum mm turi but as va irgi dar nesitiki kad sitas mano pregnos neapgavo tikekimes, dar Pabandykit as va isitikinau kad per pietus kazkodel geriau testai rodo…
Man siandien numatoma mm diena. Bet va dabar pazejau lyg ir zalioj pregnoj kazkas matosi... dariau is to pacio slapimo kaip ir ryte CC. Tai turiu dar viena CC, ryt reiks bandyt
Saulėlydis parašė:
Čia mes visos kartu laikomės - turi būti gerai gi. Aš irgi tikiuosi,kad šįkart ir man bus gerai iš trečio karto ,po dviejų persileidimų(plius po antrojo persileidim…
Eina sau negi busim likimo drauges aisku baisu ir as tikiuosi kad bus viskas gerai visom mergaitem, jau testu ne darysiu o irgi pasirodysiu ginei 17 diena ir jai ka krauja nusileisiu,☺️
pierla parašė:
Oho, cia jau ryskiai teigiamas! Sveikinu!![]()
Saunuole nenuleisk ranku eik link tikslo bus viskas gerai!! As ir turejau plana vaziuot i Kauno Klinikas del apsitarimo ir LP bet va gal nereiks jai viskas bus gerai net nezinau 🙄🥰
Managa parašė:
Man siandien numatoma mm diena. Bet va dabar pazejau lyg ir zalioj pregnoj kazkas matosi... dariau is to pacio slapimo kaip ir ryte CC. Tai turiu dar viena CC, ryt …
Pabandykit per pietus nes man pvz ryskiai per pietus matosi nei ryte ir nzn kodel taip