Nenustebsiu jei čia man tas veliaveles deda ta trole prisikurus dar belenkiek anketu.
Bet noriu tik tiek pasakyt, kad labai būtų faina burtis į privačią grupę, kur visos galetume normaliai bendraut ir niekas nesijuoktų is mūsų problemų ir išgyvenimų... Galima saugumui kad ir nuotrauka savo išsiust, ta prasme prisistatyt ir pvz kad ir paso nuotrauka parodyt,tik nuotrauka ne daugiau, nes na tikrai skaudu skaityti, ir čia jau net ne pirmas kartas, kartais net jei neatsako kažko merginos, kas realiai yra tik gydytojos kompetencijoj, tai net kai kurios tada pradeda sakyti jog niekam neidomus jusu verkšlenimai ir t.t., o dabar dar ir trolinimas prasidejo..
Žodžiu labai norečiau atskiros privačios grupes, kur tikrai galetume bendrauti ir atviriau, o gal net ir susitikti kada, kai tikrai žinotume viena kitos tapatybes, kad ir gal kvailoku budu bet atsiunčiant savo paso nuotrauka kad ir dabartine, nes nelabai žinau kaip dar atsirinkti tas, kurios tikrai palaiko, ir kurioms tikrai skauda už kitas, kaip kad man skauda už jus visas, o kai persileidimai ivyksta tai net ir paverkiu, na jautri aš ka padarysi...
Bet šis firumas man dave begalo daug, po paskutinio pasibedavojimo kuris man siek tiek atvere akis, kad neesu kalta del to, kad nevaisinga man pasidare lengviau, ondar kas pasikeite, kad kažkur giliai savyje suradau tiek daug pozityvo ir energijos, siuo metu ir liekneju, ir be galo daug dirbu darbe ir sode, ir namie, ir pagaliau grįžo mano noras gamint(ko jau seniai nebuvo, ir man tai rodo, kad buvo tokia biški depresija savotiška), as kaip naujai gimus...
Ir ačiū jums didelis, ačiū toms, kurios palaiko, ir kurioms skauda uz kitas o ne tik uz save

- Straipsniai
- Vaiko sveikata
- Vaikų vardai
- Neišnešioti kūdikiai
- Vaiko maitinimas ir mityba
- Kūdikio ir vaiko priežiūra
- Vaiko globa
- Vaikų skiepai
- Vaiko higiena
- Vaiko auklėjimas
- Vaiko ugdymas
- Sauskelnių ir puoduko reikalai