Vikusi parašė:
labai internetas sugadina kokybe, kažin, ar kas matysis, nufotografavau bet prastokam apšvietime, išdžiuvusi negarbinga fotografuot 😄
Istysai tepa? Na laukim. Matysim kas bus čia 🤗
Vikusi parašė:
labai internetas sugadina kokybe, kažin, ar kas matysis, nufotografavau bet prastokam apšvietime, išdžiuvusi negarbinga fotografuot 😄
Istysai tepa? Na laukim. Matysim kas bus čia 🤗
Edel parašė:
cheere23, turbūt per anksti pasakiau, kad darysim ir mes IUI, nes vyrui dabar papasakojau apie procedūrą tai iš pradžių juokėsi (ypač iš sutrumpinimo skambesnio 😁),…
Esam darę. Sunkiai priėmė patį faktą, kad reikės pagalbos, bet nebuvo daug laiko svarstyt, pasakė, kad reiks ir viskas🙂
Edel parašė:
cheere23, turbūt per anksti pasakiau, kad darysim ir mes IUI, nes vyrui dabar papasakojau apie procedūrą tai iš pradžių juokėsi (ypač iš sutrumpinimo skambesnio 😁),…
Mano vyrui neigiamų emocijų nesukėlė, nes supranta, kad reikalinga pagalba šiame kelyje, todėl tiek prieš IUI, tiek prieš IVF vyrui nereikėjo kažko įrodynėti ir jis nesijautė blogai 😊
Galbūt tavo vyrui čia pirminė tik reakcija, kartais jiems reikia sugulėti su tam tikrom žiniom 😁
Linkiu sėkmės! 😊💖
Edel, Mano vyrui sunkiausia buvo nueiti pirma karta spermograma pasidaryti, sakiau vezk is namu, bet vis tiek klinikoj padare, paskui darem 2 iui, tai jau procedura buvo zinoma ir daug maziau streso. O del to , kad reikia pagalbos tai kaip tik jam cia atrode lengvesnis kelias, nei per stimuliacijas myletis pagal laika, jam tada ziauriai uzsisipazmuodavo ir budavo, kad nepabaigia, daeidavom iki asaru abu, tai per iui mums jau buvo psichologiskai lengviau
laubur parašė:
Labai linkiu kuo greičiau susilaukti jo. Galbūt kol prieisir vizito laiką,pavyks ir natūraliai pastoti ❤️
Daktare nuteike, kad kita savaite darbuotis, tai labai prieme tuos zodzius ir nusiteikimas 100 proc pas ji😂😂😂
cheere23 parašė:
Daktare nuteike, kad kita savaite darbuotis, tai labai prieme tuos zodzius ir nusiteikimas 100 proc pas ji😂😂😂
Tai sexy apatiniai ir pirmyn moterie 😁
amadinka parašė:
Edel, Mano vyrui sunkiausia buvo nueiti pirma karta spermograma pasidaryti, sakiau vezk is namu, bet vis tiek klinikoj padare, paskui darem 2 iui, tai jau procedura…
Matyt pati pradzia vyrams sunkiusia, beveik pries metus kai darem pirma spermograma, tai tada buvo daug baimes ir sunkiai tai prieme, o gavus rezultatus abiems buvo sunku. Bet susitaikem su tuo, ir dabar jau abu pasiryze tam kitam etapui tad kad pirmine reakcija pas vyrus tokia tai normalu🙂 as pati pirma kart isgirdus, kad bus reikalinga pagalba, verkiau kruvinom asarom🙄 bet dabar tik noriu kuo greiciau tos proceduros😄😄
laubur parašė:
Tai sexy apatiniai ir pirmyn moterie 😁
kam tie apatiniai...🤣🤣🤣
Falsee parašė:
Nemanau, kad reik kurt nauja tema, vien del Olgos, galbut greiciau jos accounta pagal jos naudojama interneta reiketu uzblokuot.. Ir pikta, bet ir gaila zmogaus, ka…
Prašyčiau. Prieš prieš pora metu aš nežinojau kada kas kodel ir kaip. Buvo mėnesines ir tiek, reiškiasi viskas gerai 😂 aš nieko nesupratau ir tik laikui bėgant įsikirsti pradedu ir tikiu, kad dar ne viską suprantu o kurios pradeda praeita savaite turbut tikrai nenutuokia nieko ir nereikia ant jų labai pykti, juk jos dar nesupranta. Supras pasidomės ir puikiai cia draugausim, visoms reikia laiko.