Esmilė parašė:
Esam darę. Sunkiai priėmė patį faktą, kad reikės pagalbos, bet nebuvo daug laiko svarstyt, pasakė, kad reiks ir viskas🙂
Panašu, kad maniškiui kol kas irgi sunku priimti šią mintį. 😬 Ačiū, kad pasidalinot!
Gane parašė:
Mano vyrui neigiamų emocijų nesukėlė, nes supranta, kad reikalinga pagalba šiame kelyje, todėl tiek prieš IUI, tiek prieš IVF vyrui nereikėjo kažko įrodynėti ir jis…
Tikrai gali būti, kad esat teisi, nes pamenu, kaip buvo pirmą kartą su spermograma, kai pasakiau, kad reikia... 😅🤣 Ačiū už pasidalinimą patirtim! O kaip, beje, Jums sekasi šiame kelyje, jei galiu paklausti?
amadinka parašė:
Edel, Mano vyrui sunkiausia buvo nueiti pirma karta spermograma pasidaryti, sakiau vezk is namu, bet vis tiek klinikoj padare, paskui darem 2 iui, tai jau procedura…
Maniškiui pirmoji spermograma, iki pasidarė, atrodė kažkas baisaus. Labai nenorėjo. Kai reikėjo kartoti - jau buvo ramus. Manau, kad čia labiau veikia tai, kad mes neturime draugų, pažįstamų, kurie būtų tokiu keliu ėję ir jis jaustųsi nepilnavertis lyginant su jais. Juk vyras turi "padaryti" vaiką, o čia, jo manymu, padarytų ne jis. 🤷🏼♀️🤦🏼♀️ Ačiū, kad pasidalinot. 🌸
ragazza. parašė:
Sveikos! Vakar nusprendziau prisijungti prie jusu, beeeet cia toks veiksmas uzvire,jog net negalima isiteprti ir perskaityt visu zinuciu😀
Va va, čia patvirtinta mano teoriją, kad jaučiasi prastesni.
doweelia parašė:
Labas mergaites
tik nebūk keletą dienų prisijungius, o žinučių pilną, tik spėk skaityti
Dabar kreipiuosi į būsimas mamytės kurios darėsi pratekamumą putom…
Aš dariausi putomis, man, asmeniškai (jums nebūtinai taip bus) tikrai skaudėjo, bet po procedūros jaučiausi visiškai normaliai. 😊 Grįžau vėl į darbą toliau. Bet jei dabar rinkčiausi, tą dieną imčiau laisvą, nes skausmas sekina. Bet Jums gali visiškai neskaudėti. 😊
vazi parašė:
O vyrai nepagalvoja, kad tai ir mūsų orumą pažemina?
mūsų noras natūraliai lovoje iš meilės padaryti vaikeli? Pažemina man labai, dėl vyro prastos spermos, nors i…
Vazi, didžiausios stiprybės! ❤️