Emaa parašė:
Sveikinimai.🤩 Kada turėjo būti numatomos mm? 🤗 O vakar neigiamas buvo?
Turejo but gruodzio 10. Vakar testas buvo
Emaa parašė:
Sveikinimai.🤩 Kada turėjo būti numatomos mm? 🤗 O vakar neigiamas buvo?
Turejo but gruodzio 10. Vakar testas buvo
Clever parašė:
Aš pati pamačius pradėjau kažką skaičiuot, bet kai nelabai ką suprantu tai įmečiau čia. Kaip tik gerai kad pasakot 💕 ačiū! Tik va dbr bandau ieškoti info daugiau be…
mano Lh/FSH santykis 0.49 buvo, AMH puikus, tad nepergyvenkit tikrai. Zurman prie tokio santykio visiskai nekibo...
Perlinė... parašė:
Merginos turiu klausima. Kada galima jau pradet testuotis, gal yra terminas pvz kazkiek dienu po OV? Zinau, kad galima kokios 5d. Iki numatomu mm, bet mano programe…
As patarciau nesitestuoti kol kazka pajusit, as testa pasidariau kai "pagavau" implantacija, jei jos nebutu buve nebuciau dariusi
Labas rytas, po truputi ryskejam nakti sunkiai miegojau minciu milijonas negaliu vis dar patiketi
Sensacija parašė:
As patarciau nesitestuoti kol kazka pajusit, as testa pasidariau kai "pagavau" implantacija, jei jos nebutu buve nebuciau dariusi![]()
tylus sveikinimai! 🥰
Sensacija parašė:
As patarciau nesitestuoti kol kazka pajusit, as testa pasidariau kai "pagavau" implantacija, jei jos nebutu buve nebuciau dariusi![]()
Sveikinimai, dabar jau užtikrinti
Šiva. parašė:
Sveikos, sveikinu visas pamačiusias ll 😍
Parodykit foto, livsane juostelė turi išdžiūvimus, man labiau patinka livsane pieštukiniai testai, jie brangesni bet man dar nemelavo. Jei juostelė mesdavo šešwlį tai pieštukas būdavo "švarus".
Nematoma94 parašė:
Sveikos, iškart atsiprašau už kokybę nuotraukos nes dūžusi kamera. Sakykit ar kuriai pasitvirtino niestumas po tokio testo, ar matot kažką, kai labai norisi matau v…
Panašus į tikrai teigiamą, glumina tik tas dažų susiliejimas, gali būti brokas.
Sensacija parašė:
Koks gražus ir ryškus
Sensacija parašė:
Ar pasakėt vyrui?
Sensacija parašė:
Tikrai yra,ir kaip gražiai paryškėjot🥰🤗🎉sveikinimai didziausi💐🎉
Perlinė... parašė:
Ar pasakėt vyrui?
Taaip jis tooooks laimingas pasirodo tylejo, bet labai lauke ir vis nieko nesakydavo, kad neliudeciau, o dabar taip dziaugiasi
Aciu mergaites uz toki palaikyma dabar tik duok Dieve viskas butu gerai❤️ Ar visos i rugseji tilpot ar yra kas vis tik labiau i spali? 🥰 kiek ziurejau pas mus ant ribos rodo kalendorius spalio 4 idomu galim dar pasislinkti i rugseji?