aida87sladkeviciute parašė:
Labas rytas,galit gal pasakyti ar kazka matote?jauciu isdziuvimas krutine jautroka o mm turi buti sia savaite. Tai daugiau laukiu pms 😊
Matau kažką
aida87sladkeviciute parašė:
Labas rytas,galit gal pasakyti ar kazka matote?jauciu isdziuvimas krutine jautroka o mm turi buti sia savaite. Tai daugiau laukiu pms 😊
Matau kažką
Krasula parašė:
Man atrodo is tų 70 negalinčių pastot beveik visos pilnai gali pastot su ovuliacijos stimuliacijom arba IVF pagalba.
Viskas savų laikų ateis manau 😊 tikėkit ir gandrai aplankyts jus 😊
KalėdųStebuklas parašė:
Aš irgi iš rugsejinuku. Man nesivyste, nuo pat pradžių jau įtarė, nes nesimatė ilgai, hcg sunkiai kilo. Prieš keletą dienų pradėjau kraujuoti, savaiminis persileidi…
Kaip suprantu Jus😔 pati guliu po abrazijos dabar, o turejau rugpjuti pamatyti vaika😞
Elivoj parašė:
Labasįtakos, manau, neturi
aš du ciklus iš eilės buvau pastojus, deja, abu anksti nutrūko. Šis ciklas trečias, planavau praleisti, bet buvo vienas nesaugus..…
Linkiu, kad trečias kartas nenuviltų ! 💐 Įdomu kodėl taip anksti gali pabėgti žirniukai... Atrodo užkimba, jau džiaugiesi, vyrui pasakai ir va pabėga 😞
Lauraaa2 parašė:
Linkiu, kad trečias kartas nenuviltų ! 💐 Įdomu kodėl taip anksti gali pabėgti žirniukai... Atrodo užkimba, jau džiaugiesi, vyrui pasakai ir va pabėga 😞…
Dariausi jau dalį tyrimų, dar laukia vizitas pas genetikę ne už ilgo priežasčių gali daug būti
atmetimo būdu, kaip sakant..
annad parašė:
Kaip suprantu Jus😔 pati guliu po abrazijos dabar, o turejau rugpjuti pamatyti vaika😞
Mūsų čia nemažai po persileidimo, visas apkabinu! Mes tikrai superherojės po tokių patirčių.
Turėjau abraziją prieš daugiau nei 1mėn, tuomet jaučiausi viena pasaulyje tokia, bet pradėjus domėtis, pamačiau, kad tikrai nemaža dalis moterų sų tuo susiduria. Labai liūdna, kad bent mano realioje aplinkoje niekas apie tai niekada nekalba. Atrodo išgelbėjo nuo vienišumo ir atskirtumo jausmo tik forumo merginos 🤗
Franc parašė:
Mūsų čia nemažai po persileidimo, visas apkabinu! Mes tikrai superherojės po tokių patirčių.
Tikrai daug tokių. Aš vasarą turėjau nėštumą ne vietoje.tai irgi forume issikalbet galėjau..
Franc parašė:
Man irgi su šiomis merginomis buvo lengviau.. Ačiū Jums, mielosios!
O buvo taip sunku, kad atrodo žemė iš po kojų išslydo per minutę, kai atrodo taip džiaugiausi, taip laukiau.. Dabar jau lengviau, aišku, ateina tos mintys, bet vistiek, tas mažytis žirniukas, bus mano purmasis, kurį atsiminsiu visą savo likusį gyvenimą O mes visos šaunuolės, kas su tuo nesusiduria, nežino, koks tai skausmas..kai tavo laimė dingsta per vieną akimirką.
Lauraaa2 parašė:
Linkiu, kad trečias kartas nenuviltų ! 💐 Įdomu kodėl taip anksti gali pabėgti žirniukai... Atrodo užkimba, jau džiaugiesi, vyrui pasakai ir va pabėga 😞………
Ar tyrimai kokie nors daryti?
Pirmame temos puslapyje rasite esminius, kuriuos pravartu pasidaryti patyrus nesėkmingus nėštumus.
Dar galit pasidomėti imuniniu nevaisingumu. Yra tema forume.
Ir rekomenduočiau paskaityti Beer knygą Is your body baby friendly bei Fett It starts with the egg. 🙂
Pisces parašė:
Ar tyrimai kokie nors daryti?
Pirmame temos puslapyje rasite esminius, kuriuos pravartu pasidaryti patyrus nesėk…
Nee, jokie tyrimai nedaryti. Nespėjau apie tai pagalvoti, nes pirmas bandymas buvo užkibo, bet neišsilaikė, o šis ciklas nesėkmingas. Kiek gine sakė, kad viskas pas mane gražu ir sveika, neturi prie ko prisikabinti, o ir iš mano gimines moterų nebuvo ir nėra jokių bėdų su pastojimu, tai nemanau, kad gali būti ir man kažkas blogai. Jeigu dar pora mėn nepavyks tai bandysiu darytis tyrimus 🤷🏼♀️🤷🏼♀️