Motin parašė:
Sveikos. Šiandien jungiuosi prie jūsų ir pridedu gandriuką. Esu iš tų, kurios spjaudė į šulinį ir dabar iš jo geria - visada garsiai sakiau, jog vaikų nenoriu ir ne…
sveika prisijungusi prie planiukiu :*
Motin parašė:
Sveikos. Šiandien jungiuosi prie jūsų ir pridedu gandriuką. Esu iš tų, kurios spjaudė į šulinį ir dabar iš jo geria - visada garsiai sakiau, jog vaikų nenoriu ir ne…
sveika prisijungusi prie planiukiu :*
Simutesim parašė:
Sveikos merginos, nerandu informacijos apie Streptokoko B bakterija, ne nestumo metu. Gal kuriai yra rade? Noreciau pasiklausinet ar tai gali but priezastis nepasto…
as turejau tik jau pastojus deje antibijotikus dave tik dvi dienos iki gimdymo. o istorija tokia nubego vandenys bet vis stabde gimdyma kazkokiais vaistais nes turejo suleisti antibijotiku atitinkama kieki..
astikute parašė:
Sveiki laukiuosi ir dirbu tureciau gimdyti kovo vidury.kaip ten su dekretinem yra kada reikia iseiti ir kaip ten mokes? Darbe dirbu lauke salta ir jau arteja ziema …
Labas rytas.
Hmmmmm...
Pirma, tam yra skirtos grupės, kur tokius klausimus užduot.
Antra, jau ketvirtas vaikas, o klausimai kaip pas 17mete😮💨🫣
astikute parašė:
Sveiki laukiuosi ir dirbu tureciau gimdyti kovo vidury.kaip ten su dekretinem yra kada reikia iseiti ir kaip ten mokes? Darbe dirbu lauke salta ir jau arteja ziema …
Labas, dekreto klausimais kreipkitės į Sodrą ir gausit visą reikiamą informaciją.
luminous parašė:
na mano drauge tik po 3m išsiunte, vos spėjo sulaukti laiško, sužinojo kad laukiasi. Tiesa, Jai pks, bet šioks toks stebuklas. Labai linkiu kad pavyktų gauti pagalb…
O siaubas jeigu tiek teks laukti
Dekui labai ❤️ vis tikiuos, bet jau prarandu vilti iki 35 metu pastot 😥
Sandra_Shokat parašė:
as turejau tik jau pastojus deje antibijotikus dave tik dvi dienos iki gimdymo. o istorija tokia nubego vandenys bet vis stabde gimdyma kazkokiais vaistais nes ture…
Kokia baisi ta bakterija... dabar jeigu ir iseitu pastot visa laika kankintu baime nes ir gp pasake jeigu lauksies butinai pasakyk kad ja rado, nes kiek suprantu ji po antibiotiku nedings tik prislopinta bus... ir isvis idomu iskur ji tokia atsiranda ir kokius vitaminus gal gert kad negryztu ji
Simutesim parašė:
O siaubas jeigu tiek teks laukti![]()
Dekui labai ❤️ vis tikiuos, bet jau prarandu vilti iki 35 metu pastot 😥
Viskas bus gerai
Labutis, kaip jau minejau pirmas ciklas kai jau nesisaugom, planuojam vaikeli, tik deja mano organizmas kazkodel pradejo keistus pokstus kresti, mm veluoja jau ketvirta diena, vakar prasidejo svelniai rozines spalvos tepliojimas, nedidelis, nakti isvis nebuna, anksciau man taip niekada nera teplioje, ciklas mano 28-29 dienos, 28cd testas buvo neigiamas, gal yra kam taip buve? Kodel niekaip nepramusa man mm? Pilva maude dvi savaites skaityk, dabar nieko isvis, vakar tik nugara labai skaudejo, as jau nieko nesuprantu kas cia atsitiko 🤔
Ramunele22 parašė:
Labutis, kaip jau minejau pirmas ciklas kai jau nesisaugom, planuojam vaikeli, tik deja mano organizmas kazkodel pradejo keistus pokstus kresti, mm veluoja jau ketv…
Taip daznai buna, kad iki planavimo mm buna vienodos, o kai jau planuot pradedi tada sukvailioja ir mm. Tikrai daznas atvejis. Jeigu tiek dienu veluoja, o testas neigiamas, tai tikrai bus paklydusios mm ir greit pramus, tuo labiau, kad jau teplioja.