Gikante parašė:
Atėjau pasibėdavot😬žodžiu apsirgau, taiiip šalta bet taip staigiai paliko dabar, pasimatuoju 37.5 😒😒 ir jaučiu kyla, nes visa kalatuojosi net, tiek šalta.
…
As su pirmu pastojau sergant gripu 😂
Gikante parašė:
Atėjau pasibėdavot😬žodžiu apsirgau, taiiip šalta bet taip staigiai paliko dabar, pasimatuoju 37.5 😒😒 ir jaučiu kyla, nes visa kalatuojosi net, tiek šalta.
…
rasiux00 parašė:
Po laiko nevertint sako ismest, ejau ziuret vėl kaip durne į siuksline, eina sau, tikiuosi ryt bus kažkas gero matomo ne po laiko ☺️
Bandykit su kitu testuku, nes šie žiaurūs melagiai... aš pati kažkada dariaus ir toks vaiduoklis buvo (net nereikėjo laukt), o amedi ankstyvas baltas baltas buvo.. bet linkiu, kad nesulauktumėt mm 🥰 o čia palyginimui koks buvo pas mane su identišku testu kai nebuvo neštumo...
mama0929 parašė:
Oh, kad man taip 🙂🙏😄
Labas rytas. O man 8dpo ir šiandien šiek tiek jau aštriau jaučiu pilvo maudimą, lygiai taip kaip prieš mm, toks jausmas, kad jos ateis greičiau nei yra numatoma (01. 02-03) 😣 nors ir nebūtų keista kai šį ciklą buvo labai menkos beveik be kraujavimo.. Su kantrybe taip pat nedraugauju, atsikėlus pasidariau NT - tai balta balta, na reikia laukti toliau nes dar daug laiko, bet tas maudimas atrodo nieko gero nežada ☹️
Liūtė1998 parašė:
Labas rytas. O man 8dpo ir šiandien šiek tiek jau aštriau jaučiu pilvo maudimą, lygiai taip kaip prieš mm, toks jausmas, kad jos ateis greičiau nei yra numatoma (01…
Dar gali ir nerodyti nenukabinkit nosies anksčiau laiko!
Liūtė1998 parašė:
Labas rytas. O man 8dpo ir šiandien šiek tiek jau aštriau jaučiu pilvo maudimą, lygiai taip kaip prieš mm, toks jausmas, kad jos ateis greičiau nei yra numatoma (01…
Kad dar labai anksti testui ☺️ man ir praeitos mm buvo tik tepliojimas, tai per sias atsiemiau 😂😂😂
Gikante parašė:
Dar gali ir nerodytinenukabinkit nosies anksčiau laiko!
Ačiū už palaikymą❤️Kažkaip šį kartą man labai sunku išlaukt 🤯ir dar tie skausmai erzina😀 nenoriu tikėt kad čia jau pms prasideda😪
mama0929 parašė:
Kad dar labai anksti testui ☺️ man ir praeitos mm buvo tik tepliojimas, tai per sias atsiemiau 😂😂😂
Kaip ir suprantu kad dar anksti bet nu, rankos neklauso 😅🥹 iš to smalsumo nebeturėjau kur dėtis😀 na jei nepramuš mm anksciau laiko tai greičiausiai kitą NT šeštadienį gadinsiu 🫣
rasiux00 parašė:
Labas rytas 🙂 pasidariau du nuo ryto, tai va kaip sakė kažkas nt vaiduokliuku temoj, kad tie pirmi piestukiniai yra melagiai, islindo toks va iškart bruksniukas, ka…
Cc kitiem testam jau bunant ryskiem o cc vos vos rodo jie netinkami vaiduokliu gaudymui