Diadema_M parašė:
jei reiks progesterono sakykit galiu siust, nupirksiu be recepto. Progesteronas kinta visada bet jei jis zemas ir laiku pastebit tai jo vartojimas gali isgelbet vai…
Iš kokio miesto jūs.?
Diadema_M parašė:
jei reiks progesterono sakykit galiu siust, nupirksiu be recepto. Progesteronas kinta visada bet jei jis zemas ir laiku pastebit tai jo vartojimas gali isgelbet vai…
Iš kokio miesto jūs.?
Egleee2 parašė:
Apžiūrėjo, bet progesterono neskyrė vis tiek....
Nu siaubas man iškart skyre nes buvo kraujingu iskyru atsirade
Rasa_sunset parašė:
Nu siaubas man iškart skyre nes buvo kraujingu iskyru atsirade
Tai man šiandien taip pat buvo.... Kelintoje savaitėje buvo? Nes man 2-4 savaitės...
Egleee2 parašė:
Apžiūrėjo, bet progesterono neskyrė vis tiek....
Kaip ir galvojom, kad nelabai padės, į tą progesteroną dar daugelį daktarų žiūri pro pirštus. Ryt nuo ryto nueikit iki vaistinės ir nusipirksit.
Gitannaa parašė:
Kaip ir galvojom, kad nelabai padės, į tą progesteroną dar daugelį daktarų žiūri pro pirštus. Ryt nuo ryto nueikit iki vaistinės ir nusipirksit.
Aš jaučiu šiandien dar nuvažiuosiu...
Whitew parašė:
Jusu istorija ir mane net nuramino, ir as esu pradejusi vartoti. Tikiuosi visko ko geriausio, aciu kad dalinates🥰
O jūs pakartotinai nesityrėt prg pradėjus vartoti? 🤔
Egleee2 parašė:
Tai man šiandien taip pat buvo.... Kelintoje savaitėje buvo? Nes man 2-4 savaitės...
Man kaip ji israse tik testai rode nestuma gimdoje nesimate nieko nes pagal mm buvo 3 savaites krau
Rasa_sunset parašė:
Man kaip ji israse tik testai rode nestuma gimdoje nesimate nieko nes pagal mm buvo 3 savaites krau
Supratau, pagėros progesterona viskas buvo gerai?
Egleee2 parašė:
Supratau, pagėros progesterona viskas buvo gerai?
Kraujo nebera šiandien kartoju hcg matysiu kaip kyla pas ginekologe tik 21 dieną