Juri parašė:
Tai va kad vakar ryškus, o šiandien nebe![]()
turit gal nuotrauką? gal šlapimo koncentracija skyrėsi?
Juri parašė:
Tai va kad vakar ryškus, o šiandien nebe![]()
turit gal nuotrauką? gal šlapimo koncentracija skyrėsi?
Pikev parašė:
Sveikos, sustojo sirdele laukiu persileidimo. Labai idomios istorijos kaip greitai pastoti galima po persileidimo. Mes su vyru norim bandyti iskarto po persileidim…
Stiprybės 🤍
Livi parašė:
Po 2 persileidimų- stebuklėlis kabinasi ir vėl, gera matyti, kad jau progresuojam,nes praeituose testuose tik 1-2 budavo. tik vis ta baimė lydi, ko pasekoje, tureci…
Sveikinimai🤍
Snaigėx parašė:
Man livsane nepatinka nt, jie sunkiai ryškėja, netinka vaiduokliam. Man net ovitrelles didelės hcg koncentracijos normaliai nerodė.. kai kiti testai šaukė vienodai …
Na taip, galbūt. Aš ir jų nesuprantu. Išdžiuvimas tai kai juostelė pasirdo po laiko. Bet kai ji pasirodo po minutės kitos.... Tai kas čia. Visa laimė aš pati labai ramiai į viską reaguoju.
Atėnee parašė:
Ir man ta pacia diena turi but 🤔 tai bet atrodo sirdis jaucia,bet kai ateina ta diena nuvilia,as gal bandysiu kita sav pasidaryt 😊
Na man vakar ov pikas buvo tai dar man laukti ir laukti 😊
As ir kas menesi laukiu ir tiek prisivajoju.. lyg ir nereiktų, bet ai galvoju ar taip ar taip visvien nusivilsiu sulaukus mm, tai bent graziai pasvajosiu apie ateiti 😁 visvien ateis ta dziugi diena
Aamelija parašė:
As ir kas menesi laukiu ir tiek prisivajoju..lyg ir nereiktų, bet ai galvoju a…
Tikrai taip 💯💯💯
Aamelija parašė:
As ir kas menesi laukiu ir tiek prisivajoju..lyg ir nereiktų, bet ai galvoju a…
As ir taip pat, laikausi pozityvios versijos, kol neirodyta kitaip 😆😁