Gikante parašė:
Linkiu ryškėt 🥰
Šitas dpo skaičiavimas turbut lėčiausias laikas 😁 traukiuosi į pogrindį laukti 7 dpo 😁
Gikante parašė:
Linkiu ryškėt 🥰
Šitas dpo skaičiavimas turbut lėčiausias laikas 😁 traukiuosi į pogrindį laukti 7 dpo 😁
Rasele712 parašė:
Kalbėjote apie tai kad gruodinukų negaudysite ,kad vaikų nenuskriausti. Aš manau kad tai priklauso tik nuo mūsų pačių , o artimi niekada nepamirš, kad gimtadienis a…
Na taip, cia renkasi tik tos, kurios planuoja vos pora mėnesių as irgi rinkausi. Bet kai ilgai nesigauna, patiri nesėkmių, supranti koks bullshit yra kalbėti apie gimtadienio šventes organizavimą ir kad to neis padaryti gruodžio men
sukelia šypsena tokios kalbos, bet tuomet pati save atsimenu kai vos tik pradėjau planuoti ir suprantu
Gikante parašė:
Linkiu ryškėt 🥰
Man šnd 7dpo, aišku, testas jau sugadintas, balta balta 🤭😁 laikas slenka vėžlio žingsniu...
Rasele712 parašė:
Kalbėjote apie tai kad gruodinukų negaudysite ,kad vaikų nenuskriausti. Aš manau kad tai priklauso tik nuo mūsų pačių , o artimi niekada nepamirš, kad gimtadienis a…
Pritariu, kai pradėjo planavimą tai sakiau, vaa noriu vasarinuko! O kad būtų, kas pasakęs, kad kelias toks sunkus. Dabar tik meldi Dievą, kad išvis atsiųstų ir dėkoji už tai, ką jau davė 🙏
Max. parašė:
Nieko, kartu lengviau laukti 🙏
Dobiliuxx parašė:
Man šnd 7dpo, aišku, testas jau sugadintas, balta balta 🤭😁 laikas slenka vėžlio žingsniu...
Anksti dar, tikiuosi jau ryt poryt sušmėžuos 🙏
O mane vėl užpuolė pienligė, pradedu manyt, jad vyras mane užkrečia... 😒😒😒😒 Nes aną ciklą suvartojau žvakutes viską išsigydžiau, dabar nieko nebuvo, vyras pasiskundė pienligės simptomais po tokio aktyvaus sexdarbymečio ir va prašau, man vėl išlindo😳😳😳kaip nervuoja negaliu
Bandysiu gaut vaistų vyrui...
Jura27 parašė:
Ryt einu kartot hcg ir prg o antradieni vakare pas gyditoja 🎈
Na va kaip gerai, sveikinimai 🥰
Gikante parašė:
Pritariu, kai pradėjo planavimą tai sakiau, vaa noriu vasarinuko! O kad būtų, kas pasakęs, kad kelias toks sunkus. Dabar tik meldi Dievą, kad išvis atsiųstų ir dėko…
Tokiu atveju, tikrai ir vyrą gydyti reiktėtų 🙂 tikiuosi pradės ryškėti NT... nes vis pamaudžia pilvą...
Dobiliuxx parašė:
Tokiu atveju, tikrai ir vyrą gydyti reiktėtų 🙂 tikiuosi pradės ryškėti NT... nes vis pamaudžia pilvą...
Laikau špygas 🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Šarlotė@ parašė:
Na taip, cia renkasi tik tos, kurios planuoja vos pora mėnesiųas irgi rinkausi. Bet kai ilgai nesigauna, patiri nesėkmių, supranti koks bullshit yra kalbėti api…
Sarlote kaip tu laikaisi?
Rasa_sunset parašė:
Kaip malonu, kad kazkas domisi
Taip pat, nieko naujo
ieškome problemu
bet šiuo metu siaip aktyvus gyvenimas labiau, tai ir planavimai eina labiau i kažkelintą planą, nebe prioritetas, tai lengviau kazkaip
Rasa_sunset parašė:
O kaip tu? Pilvukas koks 😍 nepamenu, žinote jau lytį? 😍😍😍😍