Vikitita parašė:
sveikutes, senokai jau cia lankiausi, kadangi vis nepavykdavo pastoti, suzinojusi kad turiu pks ir kitu problemu tiesiog nuleidau rankas, palikau likimo valiai ir v…
Vikitita parašė:
gali but as jau nebesigaudau 🙈 na sake kad kaklelyje yra bedu, cistu rado ir kazkokia infekcija itaria tai tepineli paeme istirt. gal kuriai taip buvo?
Jums tik 32! Svatbu nenuleisti ranku ir jeigu sale palaikantis partneris - tikrai viskas pavyks.
As pirma kart gyvenime 39m pastojus buvau.
Man dabar buvo ir dar yra... Daznai susidarinedabo cistos, bet pasisalindavo per menesines (tik nebuvo snt gimdos kaklelio, as tikiuos jusgerai supratot, kad cistas rado ten 🤔)
Man nestumo pradzioj nustate stiprius pakitimus ant gomdos kaklelio, vos ne vezine stadija, plius placrnta bivo ant gomdos kaklelio. Daznokai pramusinejo kraujas ir istisai tepliojau.
Dare kolposkopija net 2k per men, eme meginukus, bet aciu dievui veziniu lasteliu nerado. Dabar beveik po 2men po kontroles pasake, kad pakitimai mazeja, nes kogero pavyko isimti ta "pikciausia" gabaliuka, kai dare biopsija. Patare stiprinti imuniteta.
Dabar tik trecia savaite kaip neteplioju, bet pries savaite per apziura pastebejo, kad pakites Ph....paeme meginuka... ir va tenka naudoti zvakutes - naikinti bakterijas 🤦🏽♀️
Tikrai nenuleiskit ranku, stiprinkit organizma, imuniteta abu su vyru ir viskas jums pavyks 🙏🏼🍀