Inat parašė:
Koki jautri testa patarsite, mergos?🤔
Man paprastas iš maximos rožinis ir mėlynas Pregna test parodė vaiduoklį 10dpo buvo. Nežinau ar čia skaitosi anksti, bet pasidarius kraujà hcg buvo tik 18.
Inat parašė:
Koki jautri testa patarsite, mergos?🤔
Man paprastas iš maximos rožinis ir mėlynas Pregna test parodė vaiduoklį 10dpo buvo. Nežinau ar čia skaitosi anksti, bet pasidarius kraujà hcg buvo tik 18.
SierraLeone parašė:
Labas visomsturiu ne ypac protinga klausima, pardon
kai jus sakot maximoj, iki, rimi perkat tai turit omeny jose esancias vaistines ar pacias parduotuves? K…
Esu mačius tik hyper rimi. 🙆♀️ ten prie motweiškų higienos reikmenų labiau
SierraLeone parašė:
kai jus sakot maximoj, iki, rimi perkat tai turit omeny jose esancias vaistines ar pacias parduotuves? K…
Būna dažniausiai didesnėse maximose prie higienos, prezervatyvú skyriaus
Netuke parašė:
Yra ir maximoje skyrelyje kur lubrikantai prezervatyvai,norfoje priesais savitarnos kasas 🙂
Prie ciulpinuku ir snikersu?😀
SierraLeone parašė:
Man irgi nekartą buvo iškilęs šitas klausimas 😃 nes niekad nesu mačiusi jokių testų, tikrai nemazoje Rimi net specialiai ieškojau ir neradau
SierraLeone parašė:
Prie ciulpinuku ir snikersu?😀
Ne ne prie prezervatyvu ir lubrikantu 😁
merginos , iki menesiniu dar 5d pagal programele. nieko nesekiau jokiu ov nieko.. bet isskyru tiek daug ... atrodo plaukiu net apatiniai slapi🫠 (atleiskit jei kazkam nemalonu skaityti) bet tikrai gal kuriai taip buve ? visada skaudedavo krutine pries mm 1sav. dabar nieko 😵💫