Managa parašė:
Man dabar toks jausmas, kad aplinkui visos laukiasi...![]()
Aš ne Ateis į kiemą šventė, anksčiau ar vėliau...
Managa parašė:
Aš ne Ateis į kiemą šventė, anksčiau ar vėliau...
Managa parašė:
Man irgi taip atrodo😂 nors nedaug laiko praėjo , birželio mm nelaukiu, bet vyrui jau irgi visur besilaukiančios vaidenasi🤰😀
Sveikos🌷 prieš 3 dienas kėliau testuko RapiPreg vaiduokliuką, tiek jie išpeikti visų kad melagiukai, bet šįkart jis man nemelavo 😊 šiandieną atliktas HCG 560 parodė, dabar vizitas bus antradienį įsitikinti ar mažylis guli savo vietoje 🥰 koks šiltas jausmas apiemė, bet būsiu rami tik tuomet kai man tą stebuklėlį verkiantį uždės ant krūtinės ❤️ visada maniau kad pavojus tyko didžiausias pirmaisiais nėštumo mėnesiais, mano atvėju pirmasis nėštumas baigėsi 36+6 sav. Mažylis gimė nekviepuodamas 😢 tai šiai dienai baimių pilna, bet širdis sako kad šįkart viskas bus gerai ❤️ linkiu visoms dviejų brūkšnelių teste, ir to mielo širdeliai verksmo garso 🥰
MažaColiukė parašė:
Sveikos🌷 prieš 3 dienas kėliau testuko RapiPreg vaiduokliuką, tiek jie išpeikti visų kad melagiukai, bet šįkart jis man nemelavo 😊 šiandieną atliktas HCG 560 parodė…
Sveikinu! Linkiu lengvo laukimo🤰🌸❤️
MažaColiukė parašė:
Sveikos🌷 prieš 3 dienas kėliau testuko RapiPreg vaiduokliuką, tiek jie išpeikti visų kad melagiukai, bet šįkart jis man nemelavo 😊 šiandieną atliktas HCG 560 parodė…
Uch... kiek jums reikėjo iškentėti.. kuo dižiausios sekmės! Šis kartas bus sėkmingas🙏❤
Timdi parašė:
Ar kam vitaminai (miltukai) cyclebalance prailgino ciklą? 😬 ov testai neigiami 14cd, visada jau būdavo ov... pradėjau gert tiesiog vietoj folio gryno, parašyta, kad…
Man buvo išderinęs ciklą labai. Jei nėr pks, nereik jo gert. Bent man taip sakė ginekol. Aš savavališkai nusprendžiau pagert, bet mečisu.
Kunigunda parašė:
Po persileidimo iskart galima planuot ar reiketu praleist viena cikla? Visokiu minciu girdejau,idomu yra tikimybe,kad kibs iskart
Man po abrazijos sakė 1 ciklą ar du praleisti,bet tik dėl to,kad susinormalizuotų mm,kad jei iškart pastočiau,tai su skaičiavimu būtų sunkiau- paskaičiuoti nėštumo laiką. Bet argi čia priežastis neplanuoti 😀 va po negimdinių tai net 6 mėn.neleido planuoti.
Akso parašė:
Neramina, kad pilvo praktiškai nemaudžia ir krūtinė nėra jau tokia super jautri..
Tai juk normalu tai 😊
Clever parašė:
O kokia jums bakterija buvo? Jūs gydėtės ar aš nevtaip supratau? 🤔 dėl tyrimo tai aš ir iš tų kad nenusėdėsiu ramiai iki kol neišsiaiškinsiu tvirtai.. tai dėl ramyb…
Man mm gegužės 30d turėtų būt.tikiuos kad neateis 😀
MažaColiukė parašė:
Sveikinimai ❤️
laubur parašė:
Tai juk normalu tai 😊
Kada testą gadinsite Jau laukiu Jūsų, nes pas mane balta balta kur dairais