laubur parašė:
Man rūpi. 😛
Aciu 💕💕💕
Tokis pyktis jama... kazkokia baisi busena. Reiks vyra isprievartauti, nurimti ir eit liuli 😇 sugalvojau.
Kazkur skaiciau, bet neuzfiksavau. Ryt ar sestad gadinsi vipini?
laubur parašė:
Man rūpi. 😛
Aciu 💕💕💕
Tokis pyktis jama... kazkokia baisi busena. Reiks vyra isprievartauti, nurimti ir eit liuli 😇 sugalvojau.
Kazkur skaiciau, bet neuzfiksavau. Ryt ar sestad gadinsi vipini?
laubur parašė:
Mane pyktis suėmė paskaičius postą jos. Mes planuojam,kas nesėkmingu nėštumu turėjo,kas visai nepastoja. O čia pyyyst tai ką dabar daryt,kad pastojau 😡🤦♀️…
Nera ko pykti ant nares del tokios busenos. Normalu yra pamacius II pasimest ir nejaust euforijos,kaip ir pagimdzius normalu yra nepamilt kudikio ta pacia akimirka. Aisku,skamba kontraversiskai,bet taip nutinka ir labai daznai
Clever parašė:
Vėl nespėju skaityt🤔🤯 kas pamatė // sveikinu! Prisipirkau testų ov reiks pradėt gadint.. mm numatomos 12-13 birželio. Bet mes jau maratone su vyruu 🥲😁😁😁🙏😂…
Sėkmingų rezultatų maratone ❤️
NerBa parašė:
Aciu 💕💕💕
Mane žinok irgi ima tik nesuprantu ar pyktis,ar nusivylimas ar kas🤦♀️ maniškio šalia nėra,tai jam pasiseke,nes būčiau užsirovus ant jo 🤣🤣 šeštadienį planuoju VIP..
NiekoNera parašė:
Sveikute, cia jau dziaugtis ar dar ne?
Siandien mm turejo buti
Sveikinimai 🥰
Clever parašė:
Vėl nespėju skaityt🤔🤯 kas pamatė // sveikinu! Prisipirkau testų ov reiks pradėt gadint.. mm numatomos 12-13 birželio. Bet mes jau maratone su vyruu 🥲😁😁😁🙏😂……
Tomis pačiomis dienomis man irgi mm 🙃🤭🤭
laubur parašė:
Sėkmingų rezultatų maratone ❤️
Laubur aš tavo NT tikrai mačiau antrą juostelę, keista kad tu jos nematai
Tavo vietoj jau būčiau 3 kokius sugadinus ir nesvarbu rytas ar vakaras...
Tavo kantrybė stebina ♥️
Šarlotė@ parašė:
Tomis pačiomis dienomis man irgi mm 🙃🤭🤭
Nelauksim kartu, įdomu kada čia ta ov bus🤔🥲😂
fluffy9 parašė:
Jei pamenat kėliaut kelias dienas vaiduokliukus. Šiandien pasidariau kraują, tai jei gerai suprantu, čia geri rodikliai? Ar reiktų kartoti po kažkiek dienų? Lapkrit…
HCG pati pradžia, o prg Jūsų geras. 55 nmol
O kartoti, tai tikrai kartokite po poros dienų arba pormadienį 😊
Clever parašė:
Vėl nespėju skaityt🤔🤯 kas pamatė // sveikinu! Prisipirkau testų ov reiks pradėt gadint.. mm numatomos 12-13 birželio. Bet mes jau maratone su vyruu 🥲😁😁😁🙏😂……
Mes su vyru irgi maratone nuo vakar, siandien ryte pika uzgaudziau ir dabar ant vakaro prasidejo ov skausmeliai🤦♀️ tai jomajo kaip reiks siandien myliuka atidirbti jau nezinau🙄 tiesa pasakius net nesinori o reikia🙄 nu bet vardan mazylio kazkaip iskentesiu🙏
M-iene parašė:
Mes su vyru irgi maratone nuo vakar, siandien ryte pika uzgaudziau ir dabar ant vakaro prasidejo ov skausmeliai🤦♀️ tai jomajo kaip reiks siandien myliuka atidirbti…
Viskas dėl nuostabaus tikslo🙏💕 o kada jums mm? Sorry nebesugaudau visų🤦♀️😇