Clever parašė:
Na va ir aš pasidariau ov testuką pirmąjį 🙈 manau jau testuosiuos kelis kart dienoj, ne toks ir blankus 🥲
Siulyciau dar snd pakartot ot. Arba tuoj tuoj bus pikas, arba ka tik praejo.
Mano pagautas toks buvo:
Clever parašė:
Na va ir aš pasidariau ov testuką pirmąjį 🙈 manau jau testuosiuos kelis kart dienoj, ne toks ir blankus 🥲
Siulyciau dar snd pakartot ot. Arba tuoj tuoj bus pikas, arba ka tik praejo.
Mano pagautas toks buvo:
NerBa parašė:
Siulyciau dar snd pakartot ov. Arba tuoj tuoj bus pikas, arba ka tik praejo.
Aš ir taip pagalvojau.. nes laabai jau ryškus, arba ką tik buvo pikas arba bus tuoj.. kažkaip labai anksti ov, visad būdavo biškį vėliau tai neskubėjau ov testukų darytis. Žinosi gi čia🤦♀️🤦♀️ na reik svarbiausia vyra pakankinti🤭🥲🥲
Autumn_Leaf parašė:
Labai geras augimas! Aš kai dariausi HCG testų jau nebesidariau... Kartojau 4 kartus. O tie testai tai irgi... Daugiau skysčių pavartojat, kitą kartą ilgiau nesišla…
Šiandien savo daktarei siunčiau visus tyrimus, paskambinus pasakiau jai, kad testas jau buvo išgasdinęs, tai sakė nebedaryti jokių testų, kraujas parodo viską aiškiausiai.. kitą sav dar prašė pasidaryti PRG, kad įsitikinti ar nereikia papildomai jo vartoti.
Dabar užsirašiau pirmadieni HCG trečiam tyrimui, idomu ką parodys.
O kiek jūs HCG tyrimų darėtės iki kol ėjote pirmai apžiūrai?
Jau minėjau anksčiau, kad esu po nesivystančio kovo mėn, tai baimių daug daugiau nei laimės kol kas.. 😔😒❤
Clever parašė:
Kibkit į darbus jau 😁
Pavasaris321 parašė:
Šiandien savo daktarei siunčiau visus tyrimus, paskambinus pasakiau jai, kad testas jau buvo išgasdinęs, tai sakė nebedaryti jokių testų, kraujas parodo viską aiški…
Nusišnekėjau šiek tiek anksčiau... Progesteroną kartojau 4 kartus, nes jis man mažėjo ir norėjau pasekti, o HCG dariausi 3 kartus iki pirmo vizito. Progesteroną per pirmą vizitą ir paskyrė vartoti, nes nors ir nebuvo nukritęs iki kritinės ribos, tendencija matėsi, kad krito.
Pavasaris321 parašė:
Šiandien savo daktarei siunčiau visus tyrimus, paskambinus pasakiau jai, kad testas jau buvo išgasdinęs, tai sakė nebedaryti jokių testų, kraujas parodo viską aiški…
Kartu ir prg darykites, tuo paciu duriu.
Sveikos, geriu po 3 tabletes letrozele jau antrą dieną ir kažkoks jaučiasi maudimas (atrodo kiaušidėse), pilvas atrodo gal šiek tiek kietesnis... Kaip jus jautėtės, tos kurios gerete didesne doze? Kai geriau po 1 tablete isvis nieko nejaučiau bet ir nei vienas folis neužaugo...
Salisali parašė:
Sveikos, geriu po 3 tabletes letrozele jau antrą dieną ir kažkoks jaučiasi maudimas (atrodo kiaušidėse), pilvas atrodo gal šiek tiek kietesnis... Kaip jus jautėtės,…
Normali busena ir pojuciai. Relax.
NerBa parašė:
Kartu ir prg darykites, tuo paciu duriu.
Tikrai, galima bus darytis kartu, ačiū už patarimą
Little_Miu parašė:
Sveikio Jums nerokekndavi gert aspirino? Nes kitom merginom teko skaityti,kad liepia gert...
Bent man tai nieko nesakė apie aspiriną.🤷♀️Tik pažiūrėjo į kraujo tyrimus, ar netirštas kraujas ir viskas. Bet kai paskaitau kitų pasisakymus, jau kartais pradedu abejot savo gine 🤔