Lavasi parašė:
merginos, ar čia skaitosi kaip 2 juostelė?
rodos, ne kažką paryškėjo po vakar.
Koks testukas?
Lavasi parašė:
merginos, ar čia skaitosi kaip 2 juostelė?
rodos, ne kažką paryškėjo po vakar.
Koks testukas?
Krasula parašė:
Kai mesi, tai jau iškart tokį pat ryškų rodys NT🤞
Oj tikiuosi 😇
MineMi1 parašė:
Ir man taip buvo pradžioj planavimo , dažnai žiurėdavau mergaitiškus drabužėlius ir galvodavau kaip gražu , dar apie sau drabužius pagalvodavau perkant kad ir nėštu…
O kodel nebandet pakartot spermogramos?
Pipirelis parašė:
Krasula,
Nenoriu pasirodyt nemandagi, bet aš kavą beveik išgėriau, o testo nematau. Aš apak…
😂😂 kazkaip rutina nebe ta, kai ner rytiniu testuku
Pipirelis parašė:
Krasula,
Nenoriu pasirodyt nemandagi, bet aš kavą beveik išgėriau, o testo nematau. Aš apak…
Nu as ir atejau paziuret o ji net neikelus testuko🤔
Dreamland parašė:
😂😂 kazkaip rutina nebe ta, kai ner rytiniu testuku
Aha. Plaukus čia pasileido visos, nebesirūpina mūsų smalsumo patenkinimu🫣😅
auryte777 parašė:
Sveikos, gal žinote jeigu buvo darytas kiaušintakių pratekamumas prieš 1.5 metų, ar man vėl jį reiks kartoti prieš IUI? Šiandien pas gydytoja einu, tai nežinau ko t…
Labas,
Jeigu neklystu pratekamumas "galioja" metus laiko, dažniausiai kartoti reikia po tiek laiko, bet spręs jau gydytoja pati
Livsane
B3auty parašė:
Koks testukas?
Pipirelis parašė:
Krasula,
Labutis, testuka dariausi Pregna ryte, bet jis baltas, net nefotkintas liko...
Vilčių kad kažką kraujas rodys beveik nėra.
Šiaip diskoteka nebloga iš ryto buvo, vyras klausia tu gi jau valeisi dantis, ką antra karta ruošiesi... Nu tokia išsiblaškius biški, šiandien diena laisva, tai užsuko kolege, saldainiais pavaišinau, valanda praplepejom, šiandien paskutine laisva diena, nes toliau gryžta vyr. Jau baigsis mano katino dienos 😁
Dabar bandau prisijungti prie tu tyrimu tai neduoda kazko tais, kai turesiu žinių iš labaratorijos būtinai pasidalinsiu 🙏
O, leido ka tik prisijungti, tai dar nera atsakymu, laukiuuu ❤️